دخترم ده سال و سه ماهشه امروز كه رفته دستشويي چند قطره خون ديده ،وقتي بهم گفت خيلي به هم ريختم ولي نگذاشتم متوجه بشه ،مي دونم از نه سالگي طبيعيه ولي قدش خيلي ناراحتم كرده دقيقاً ١٤٠ سانت هست ،نميدونم چي كار كنم و آيا قد ميكشه به اندازه ي كافي..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
۱۰ سالگی که خیلی زوده برای این که رشدش متوقف بشه.یه متخصص هورمون و غدد ببرش تا از روی عکس استخواناش ببینن صفحات رشدش تا چه سنی بسته می شن.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
قد طبیعیش باید انقدر بشه:مجموع قد پدر و مادر تقسیم بر ۲ منهای ۸ برای دختر و به اضافه ی ۸ برای پسر.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
دكتر غدد ميره چون كم كاري تيروييد داشت و قرص مي خوره و از نظرش طبيعي بود قدش
من دقیقا توی 11 سالگی شدم قدم 150 و خوردی الان هست مامانم بردم دکتر غدد گفت میتونم باش یه امپول بزنم توی استخوان تا قدش رشد کنه ولی مامانم گفت اینا ضرر داره نذاشت بزنه چن وقت بعدش یکی از فامیلامون به دخترش از همینا زده بود دختره خیلیییی چاق شد رو صورتشم موهای ضخیم مشکی در اومد خیلی بهم ریخته بود
اگه دکتر گفت امپول بزنم نزارید بزنه چون عوارص داره براش
در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سختترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من میپرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم.. یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
الان خونه ي مادر شوهرم هستم و اشكم بند نمياد ،خودم هم ده سالگي پريود شدم ولي نميدونم چرا انتظار نداش ...
عزیزم چرا گریه آخه؟!
الان باید خوشحال باشی اشک شوق بریزی، دخترت بزرگ شده بالغ شده خانم شده، از این به بعد کلی حرفهای بزرگونه مشترک دارین که می تونین باهم بزنین. با همدیگه نوار بهداشتی می خرین، تاریخ پریودی رو یادداشت می کنین. برای روزای اول گرمی جان بیشتر می خورین...
کلی مشترکات جدید با دخترت پیدا کردی. خدا حفظش کنه برات. توروخدا گریه نکن و از این اتفاق لذت ببر. حتما براش یه هدیه بخر.
منم دخترم پریود بشه براش هدیه می خرم و یه جشن کوچولو با دختر خواهران که ازش بزرگترن و خیلی باهم دوستن براش می گیرم.انشاالله
من ۱۴ پریود شدم بعدش ۷ سانت قد کشیدم فقط الانم ۱۷ سالمه و قدم ۱۵۴. همیشه ناراحتم برا قدم و اعتماد ب ...
چرا ناراحتی منم قدم تقریبا مث شماس ولی اصلا تاحالا بهش فکر نکردم که ناراحت بشم چیز جدی برام نیست اهمیتی نداره
در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سختترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من میپرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم.. یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️