2777
2789

من الان ۱۷ سالمه ۱۴ سالم بود ی سال اسم ام اسی بودیم اصلا ندیدیم همو عکسم ندیدیم بعد هرسری سنشو ی چی میگف صداشم خیلی سن بالامیزدبعد ی روز شماره شو زدم واتساپ دیدم پیرمرده لب گوری😂😂😂 خیلی بچه بودم مثلا جواب پیاممو دیر میداد گریه میکردم ی بار سرش به خودکشی فک کردم الان میگم  واقعا فازم چی بود بعد بادوستام گاه میخندیم به جاهلیت اون موقع من😂😂

من الان ۱۷ سالمه ۱۴ سالم بود ی سال اسم ام اسی بودیم اصلا ندیدیم همو عکسم ندیدیم بعد هرسری سنشو ی چی ...

من دو سال پیش هر پسری و میدیدم خوشم میومد مثلا یه بار از پسر ۷ ساله خوشم اومد 😂😂😂 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من با وجود گذشت 10سال و دو تا بچه هنوزم گاهی وقتا بیادشم شاید کمرنگ بشه ولی فراموش شدنی نیست😔

برای همین امضات اینه😔💔

😭💔آره

من که جات نبودم احساس میکنم چه حس بدی هست ،

دبیر ریاضی سال پیشم یکی از آشناهای دورمون هم هست ایشون و شوهرش عاشق هم بود اینقدر باهم خوب بودن حتی بهم یه تو هم نمی‌گفتند، بعد مرده ۵ سال پیش فوت میکنه زنه اصلا باور نمی‌کرد ۲ پسر هم داشتن زن میگفت من فکر میکنم الان میاد خونه بغلم میکنه با بچه ها بازی میکنه الان پسر بزرگش ۲۱ ساله اش پسر کوچیک اش ۱۱ سال

وای بنده خدا چقدر سخت😔

تازه زنه علاوه بر اینکه معلم ریاضی بود روانشناس هم بود 

میگفت هیچ دردی بدتر از عشق نیست

بعد پروفایلش این بود

پیشانی ام چسبیدن به سینه ات را می‌خواهد 

و چشم هایم خیس کردن پیراهنت را 

عجب بغض پرتوقعی دارم‌

من میخوندم بغض میگرفت