2777
2789
سلام میشه لطفا بگید هفته چند بوده و چکار کردید و چه دارویی استفاده کردید
قشنگ ترین هدیه دنیا رو خدا داده به من 😍😍😍😍😍
هفته ۸ بود خونریزی و لکه بینی داشتم دکترم شیاف پرژسترن داد نشاسته هم خودم سهبار در روز خوردم استراحت مطلق بودم تا 10 روز لهتر شدم
اگه فال می خواید به شماره وایبر یا واتس اپ.09216082603. وتلگرام پیام بدین برای. فال برای زمان ازدواج بسته بودن بخت و مشخصات همسر آینده و شغل و وضعیت مالی آینده و.. وبچه دار شدن و جنسیتش واینکه چندتا بچه توی طالعتون هست و مشکلات زندگی و... فقط پیام بدین زنگ نزنید چون این شماره روی لپ تاپ نصبه با سپاس. برای تماس تلفنی به شماره تلفن 09211875390 تماس بگیرید فقط برای فال کامل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هفته 6 بود دکترم شیاف پروژسترون داد گفت تا اخر ماه سوم استفاده کن بعد قطع کن اگه لکه بینی ادامه داشت باید تا هفته 32 هر هفته امپولش رو بزنی که همینطور هم شد من استراحت نکردم تا اینکه تو ماه هفتم خونریزی پیدا کردم دکترم گفت اگه این دفه استراحت نکنی بچه سقط میشه
دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ،من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن