2777
2789
عنوان

بیاید میخام باهاتون حرف بزنم

100 بازدید | 10 پست

چندماهه که از لحاظ روحی حالم خیلی بده از همه جا بهم فشار وارد میشه حرفای خانواده دوستام اشناهاو...

خانوادم کلی حرف که چرااینجوری شاد باش بخند مثه دخترای دیگه باش چقد استرسی چقد بی اعصابی

وقتی دخترای دیگرو میبینم چه رفیقایی دارن چه زندگی دارن حسرت میخورم

من زندگیه خوبی دارم خانوادم از هیچی کم نمیزارن‌ برام ولی از لحاظ روحی داغونم.تا دلتون بخاد دوست دارم ولی رفیق ندارم که باهاش حرف بزنم 

درونگرام وهمین درونگراییم باعث میشه همه حرفا ومشکلاتم توی خودم باقی بمونه

کلی هدف دارم ولی حال جسمی وروحیم نمیزاره

تازه میخاسم کارامو انجام بدم که ی ماه پیش تست کرونام مثبت شد به شدت حالم بدبود والانم که هفته ها گذشته بازم حالم اوکی نیس وازلحاظ روحیم داغونم

میدونم کله متنو نمیخونیدوزیاده ولی خواستم باشما دردودل کنم:))

به جز من شماها توزندگیتون چه مشکلی دارید؟

چیکارمیکنید که حالتون خوب بشه؟

من الان خیلی روزای بدیو میگذرونم 

علاوه برمشکلات شما ی عالمه گرفتاری دیگه ام دارم 

هیچکسم ندارم کمک بخوام

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋

الان همه درگیر مشکلاتشونن و تلاش میکنن یه جوری در بیان ازش 

هر کی یه جوری 

من واسه امضام تلاش میکنم

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همه چی دارم تو زندگیم

اما از نظر روحی داغون داغونم

میدونی چرا؟

من تازه فهمیدم اطراف مارو ادمای سمی پر کردن

همه ادمای اطرافم سمین همه خانوادم بجز پدر و مادرم💔

این ادمو از درون میکشه

عاشقان ماه هستم.اگر دوست داشتید به صورت ناشناس میتونید حرفی یا نظری برای خودم یا تاپیکام بنویسید.دوست دارم بخونم خیلی برام مهمه.                         https://harfeto.timefriend.net/16431104265148

همشو خوندم 

مشکل زیاد دارم

غیر از گریه کردن و تلاش برای رفعشون کاری از دستم برنمیاد 

واینکه این روزا اصلا اصلا بچه هام رو نمیفهمم چرا دهه هشتادیا یه جورین قابل درک نیستن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

همه مشکل دارن 

منم درون گرام مث‌شما 

دقیقا هیچ وقت نتونستم یه رفیق مشخص داشته باشم 

تو دانشگاهم همه یه اکیپ یا یه رفیق داشتن من همینجوری باهمه بودم و با هیچکی نبودم 

الانم ازدواج کردم از خیلی چیزا دلم میگیره سا از دست شوهرم ناراحت میشم ولی چون همیشه عادت داشتم بریزم تو خودم نمیتونم بگم برا هیمن کلا خیلی اوقات یهوحالت درسی خاصی دارم چون کلا مشکلاتم گفته نمیشه هی برام مرور میشه 

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)