2777
2789
عنوان

رفتم دیدم عشقم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 60 پست

فکرات و خوب بکن بعد تصمیم قاطع بگیر. اگه تصمیم گرفتی کات کنی کلا بلاکش کن دیگه هم هی چک نکن و خبر نگیرکه کجاست و چیکار می کنه چون فقط خودت اذیت می شی و بدتر شأن خودت و می آری پایین. اگه تصمیم گرفتی آشتی کنی هم که معایبش و دیدی و پذیرفتی و بعدن هر چی شد پای خودته. 

عشق وجود داره  ولی یه سریا مثل این گند زدن به اسم عشق  وگرنه کسی که عاشق نباشه که بخاطر ...

عشق وجود داره ولی از بس مردای ایرانی هرزه و هوس بازن لیاقت میخواد عشق واقعی تو ایران وجود داشته باشه

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا الان انقد جامعه بد شده که مرد به زن خودش خیانت میکنه  دیگه حرف زدن با خونواده که اصلا ...

ینی بخاطر منی که انقد محدودم و حتی نمیتونسم تنها ببینمش و فقط با خانواده اونم از دور 

میاد با خانوادش صحبت کنه؟  

ینی این همه اومد با خانوادم صحبت کرد و...   همش الکی بود؟  🙂

شاید واقعی بود شاید الکی ولی ب این فکر کن اون خائنه هرزس حالا ۱۰۰ سالم بگذره ازدواجم کنید راهشو ادامه میده پس چ بهتر ک الان تمومش کنی ک ضربه بدتری نخوری

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
شاید واقعی بود شاید الکی ولی ب این فکر کن اون خائنه هرزس حالا ۱۰۰ سالم بگذره ازدواجم کنید راهشو ادام ...

دارم همین کارو میکنم دو روزه ازش خبر ندارم 

ولی لامصب این دل آشوبه

نه دپ باش 

نه بیو غمگین و تیکه دار بزار 

رهاش کن 

بخششی در کار نباشه نه بیایی دو روز دیگه تایپیک بزنی ببخشم یانه 

خوش حال باش نه به خاطر چزوندن اون به خاطر خودت 

اسم عشق رو روش نزار 

برا آینده خودت برنامه ریزی کن 

مغرور باش 

از این به بعد هم ورودی قلبت رو برا هر کسی باز نکن 

اون که باید بیاد مطمئن باش یه روز میاد داخل زندگیت 😊

موفق بشی🤗

دعا کن منم فرهنگیان قبول بشم🤪

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
فکرات و خوب بکن بعد تصمیم قاطع بگیر. اگه تصمیم گرفتی کات کنی کلا بلاکش کن دیگه هم هی چک نکن و خبر نگ ...

برگردی وجود نداره دیگه 

فقط برام دعا کنید فراموش کنم

ینی بخاطر منی که انقد محدودم و حتی نمیتونسم تنها ببینمش و فقط با خانواده اونم از دور  میاد با ...

گلم تو دختر خوبی هستی و لاشی ترین پسرا هم دنبال دختر خوب میگردم ولی چون ذاتشون خرابه یه جا یه گندی میزنن و‌ اون دخترو از دست میدن

نه دپ باش  نه بیو غمگین و تیکه دار بزار  رهاش کن  بخششی در کار نباشه نه بیایی دو ر ...

ایشالا قبولی 

توعم برا من دعا کن فرهنگیان قبول شم 

بنظرت الان یه استوری بزارم که با دوستام رفته بودیم بیرون و مسخره بازی در اورده بودیم؟ 

دارم همین کارو میکنم دو روزه ازش خبر ندارم  ولی لامصب این دل آشوبه

کم کم یادت میره اولاشه

من خودم رفیقم ضربه خورده بود بدم ضربه خورده بود کمکش کردم الان دیگ بت بگم ب ی ورشم نیس میخنده ب اون روزاش 😂

توعم با دوستات بگرد ب خودت برس کلا خودتو درگیر و مشغول کارات کن ک بهش فک نکنی

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
گلم تو دختر خوبی هستی و لاشی ترین پسرا هم دنبال دختر خوب میگردم ولی چون ذاتشون خرابه یه جا یه گندی م ...

منی که همه سر من قسم میخوردن که پاکه 

بخاطر عشق اون رل زدم و سابقه خودمو خراب کردم 

خدا ازم نگزره 

خیلی ناراهتم 

بعدا ازدواج کنم همش با عذاب وجدانه

ایشالا قبولی  توعم برا من دعا کن فرهنگیان قبول شم  بنظرت الان یه استوری بزارم که با دوست ...

ان شاالله تو هم قبولی 

ببین قراره برا خودت زندگی کنی پس هرچی دوست داری بزار 😊

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
کم کم یادت میره اولاشه من خودم رفیقم ضربه خورده بود بدم ضربه خورده بود کمکش کردم الان دیگ بت بگم ب ...

امروز با دوستام بیرون بودیم کلی خندیدیم و فیلم گرفتیم فقط فیلم گرفتم که استوری کنم ببینه که خوشحالم 

استوری کنم؟  

اونجوری میفمه شمارشو سیو دارم