2777
2789
عنوان

رفتم دیدم عشقم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 60 پست
امروز با دوستام بیرون بودیم کلی خندیدیم و فیلم گرفتیم فقط فیلم گرفتم که استوری کنم ببینه که خوشحالم& ...

نوچ اینجوری نمیشه

تو هنوزم میخوای توجه اونو جلب کنی

دختر خوشحال باش فقدم برای دل خودت ن برای جلب کردن توجه اون 

باشه؟

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ک

خیانت کرده ازدواجم ک نکردی بعد میگی چی کار کنم

جدا شووووووو

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نیست  ولی نمیخام فک کنه بخاطر اون گذاشتم

روالت بوده؟

ینی بعضیا همیشه عادتشونه میان اینستا استوری میکنن بیرون رفتنشونو ،اگ تا الان میزاشنی و مشکوک ممیشه بزا😉😁

درد و بلام بخوره تو سر هرکی گزارشم میزنه⛔⛔⛔          لایکمم نکنید،،خودم میدونم نظراتم درست و دلنشینه،،لایک لازم نی😒
روالت بوده؟ ینی بعضیا همیشه عادتشونه میان اینستا استوری میکنن بیرون رفتنشونو ،اگ تا الان میزاشنی و ...

اره میزاشتم همیشه 

ولی اصکل بودم میگفتم بخاطر ط گذاشتم😂😂😂

مهم نیس بزار هرچی دوس داش فک کنه فعلا برسه ب هرزه بازیاش زمین گرده تقاصشو پس میده حالا

پس میده 

چون خیلی براش تفره زدم 

کوفتش بشه اون پولایی ک براش خرج کردم و یه بستنی برام نگرف😂😂

اره میزاشتم همیشه  ولی اصکل بودم میگفتم بخاطر ط گذاشتم😂😂😂

هههییی اصکل خانه اعظم😂😂😂

درد و بلام بخوره تو سر هرکی گزارشم میزنه⛔⛔⛔          لایکمم نکنید،،خودم میدونم نظراتم درست و دلنشینه،،لایک لازم نی😒
پس میده  چون خیلی براش تفره زدم  کوفتش بشه اون پولایی ک براش خرج کردم و یه بستنی برام نگ ...

حتما ی بچه بونیه(ب=ک😂)  هیحده نوزده سالس ها؟😂😂😂