2777
2789
عنوان

میشه رتبه برتر های انسانی بیان کمک

712 بازدید | 16 پست

من یازدهمم و میخام از فردا شروع کنم کنکوری بخونم 

میشه یه کمکی بکنین که چجوری و چند ساعت بخونم؟  

عاشق دبیری ادبیات دانشگاه فرهنگیان هستم 

ممنون میشم کمک کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رتبه برتر به معنای رتبه یک تا ده نه اما بله کسانی رو میشناسم که رشته و دانشگاه خوبی در حال تحصیل اند

هیچ یک تا صد هم اینجا نیست 

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎

جونم عشقم؟

من البته سالها پیش تک‌رقمی شدم. چند سال پیش دکتری رو هم گرفتم. دوره‌ی ما هم خیلی‌ها از تابستون شروع میکردن. من از آخرای آبان یادمه شروع کردم. ماه‌های آخر خیلی خوندم ولی اولاش ۴ تا پنج ساعت میخوندم.

اگه اعتماد به نفس الانو داشتم، آخراشم همین‌قدر میخوندم. چیزایی که حفظ بودمو، الکی دوباره می‌خوندم.

چند دور بخونی، کامل کتابارو حفظ میشی. بعدش باید تست بزنی. تست خیلی مهمه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

سلام بستگی به پایه درسی‌تون داره

درس‌های دهم و یازدهم رو تا چه اندازه مسلطین؟ وقت آزادتون برای مطالعه چه‌قدره؟

من درس‌های دوازدهم رو هم‌زمان با مدرسه می‌خوندم، برای خودم دوره مطالعاتی تعریف کرده بودم، یعنی می‌گفتم مثلا ۳ ساعت برای مدرسه، ۴ ساعت برای سال قبل؛ در یک دوره دو ماهه.

بعد از دو ماه و اتمام یازدهم، هم‌زمان با مدرسه، دو ماه دیگه کلاس دهم رو می‌خوندم و تا عید همین‌جوری پیش رفتم.

شما الان یازدهمید، هم به مدرسه وقت اختصاص بدین، هم درس‌های سال قبل

تست که می‌زنید نکات مهم رو استخراج کنید. درس‌هایی رو که در طول سال کمتر خوندین، مجددا با دقت مطالعه کنید و خلاصه‌نویسی رو فراموش نکنید

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

سلام عزیزم من مشاوره رشته انسانی و رتبه 149 کنکور سال 96 و 19 ارشد هستم رشته تحصیلیم هم ادبیات فارسیه اگر مایلی خصوصی پیام بده من شماره تلفنم رو بذارم تماس بگیرید به دلیل کلاسای ارشد و ... این وقت رو ندارم به صورت پیام درخدمت باشم . موفق باشی 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
جونم عشقم؟ من البته سالها پیش تک‌رقمی شدم. چند سال پیش دکتری رو هم گرفتم. دوره‌ی ما هم خیلی‌ها از ت ...

سلام کنکور تک رقمی شدین؟رشتتون چی بود؟رشته دانشگاهی تون؟