2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میاین

774 بازدید | 79 پست

دوستان از الان بگم لطفا مسخره نکنین ک چطور با این پول میسازی و....شوهرم اخلاقش عالیه فقط کم رو هست بیرون

کارشم تو رستوران و فست فودی هست ولی چون زرنگ نیست حقوقش کمه..متظورم سرزبون نداشتنه نه تنبل بودن

4 ساله ازدواج کردیم حقوقش واقفا کمه فک کنین الان جایی هست میگه2500با بیمه و شام..پیتزا میزنه..کارشون سبکه اولش قرار بر3 بود ک گفت فعلا مشتری ندارم 2500 بگیر منم بخاطر شوهرم ک گفت کارش سبک تره و راهش خیلی نزدیکه گفتم باشه برو همینجا اخر کم و زیاد میکنیم میرسونیم ولی الان دوماهه رفته طرف حقوقشم دیر ترمیده مثلا6 رو 17 هم میریزه اونم صد بار میخاد بگه تا بریزه...منم بچه 1ونیم ساله دارم با شهریه دانشگاه و مستاجری  و قسط فک کنین دیگه من چطور میسازم...میخاستم بچم از شیر بگیرم دیگه شیرهشکی واقعانداریم تااینجاهم خانواده من کمک میکنن و دیگه روم نمیشه هرچند منت نمیزارن..ولی میگم مجبورش کنم کارش عوض کنه یا دوشیفت بره..نظر شما چیه؟؟اینجا ک میره واقعا سرحال تره گارش سبک تره یعنی یعد کار بچه میبره پارک بازی ..نظر شما چیه؟همون اول میگم حرفت بزن درست ولی زبون نداره چکارش کنم منط😞چند بارم من چندتا جا با صاحب کاراش حرف زدم ک چون زن بودم کلی توهینم بهم شد ولی امروز گفتم بهش من لباس نپوشم اشکال نداره ولی دبگه نمیتونم ب بچم ظلم کنم قطره هاش ندم میوه و گوشت کمتر ک تو راحت تر باشی..چ کار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ ماشین یا موتور دارید بگین با اپن هم کار کنه اگر نه کارش رو عوض کنه یه کار بهتر اینده دار تر پیدا کنه با بچه سخته واقعا

🦔🤍🖤                                                                قدیمی ام ولی به دلایلی دیگه نِمیرم اکانت قبلی

اصلا اهمیتی نداره شوهرت راحت باشه و زود بیاد خونه و.. 

الان چیزی که باید براتون اهمیت داشته باشه و خودتم اشاره کردی اسایش بچتون و خوردوخوراکشه که خدای نکرده کمبود پیدا نکنه

الان اکثر مردها به خاطر خانواده دو شیفت کار میکنن

چی بگم که سکوت بهتره...

عزیزم تا بوده همین بوده،زبون نداشته باشی میخورنت،شوهر من پدرش صاحب کارشه هر چهار ماه یکبار بهش حقوق میده اونم نصفه نیمه،اونوقت ماشین جلو دستیش فقط سه تومن پولشه

حق داری از بچه نمیشه کم گذاشت

ی موتور بخرید بره پیک موتوری بشه...تو این دوره زمونه همه دارن صبح تا شب جون میکنن برا دو قرون بیشتر شوهر شما هم مثل بقیه چاره چیه الان اوضاع ابنجوریه روز به روز هم خرجا داره میره بالاتر با ۲۵۰۰ واقعا خیلی خیلی سخت میشه زندگی کرد...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

صب تایم خالی داره ی کار پاره وقتی چیزی بره

با اینقد واقعا نمیشه ساخت

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

برنامه برای بچه دوم که نداری انشالله؟

چطور با این درآمد به فکرتون رسید بچه دار باید بشید؟ از اینکه یه موجود دیگه رو بدبخت کردید تو این شرایط بد اقتصادی و کار کم درآمد شوهرت چه حسی دارید؟

خودخواهانه هست بنظرم آدم بخواد پدر و مادر بشه ولی امکانات اولیه زندگیش فراهم نباشه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.