2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه چیز بستگى به خودت داره اگه مى خواستى همون ماههاى اول هم مى تونستى به خودت مسلط بشى و شوهرت هم به کارش برسه الانم که هشت ماهشونه نسبت به ماههاى اول که بى تجربه بودى خیلى راحت تر مى تونى خودت تنها هم از پس هر دو بربیایى
اگه کسی کارای خونتو بکنه راحتی, بعدم از رورویک استفاده کنه خیلی بدرد بخوره, اسباب بازی هایی که خطرناک نیستن بریز جلوشون فلاسکت همیشه پر از اب جوش باشه شیشه هاشونم تمیز, موقع پوشک عوض کردن یکیشونو بذار تو رورویک , خوابشونو تنظیم کن, تو اتقای جدا بخوابونشون, اینا به ذهنم رسید
الان براى چى وابسته اى یه کم توضیح بده تا راه کار بدم ببین مثلا براى شیر دادن یکى یکى بهشون شیر بده لازم نیست همزمان بدى یا اگه بى تابى مى کنن و شیر مى خوان من یکیشون رو نیمه خوابیده قرار مى دادم و روى سینه اش یه بالش یا ملافه مى ذاشتم و شیشه شیر رو روى اون مى ذاشتم و خودش مى خورد براى غذا پختن و رسیدن به کارهاى خونه وقتى خواب بودن انجام مى دادم و اکثرا ناهار رو شب قبل آماده مى کردم و روز بعد فقط گرم مى کردم و خلاصه هر چیزى راه حل داره سخت هست ولى همه چى راه داره اگه بخواهى