2777
2789
عنوان

مگه دختر سه سالم نباید شب تا صبح بخوابه؟کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 51 پست
دخترم 3سالو 9 ماهشه .. من هرشب همین بساط دارم یه بار برای جیش بلند میشه یه بارمیگه پادرد میکنه ماساژ بده ...یه بار میگیه تشنمه ... من 4 سال یه خواب اروم و راحت وپشت سرهم نداشتم
من انرژیم رو صرف کسایی نمیکنم که دوستم ندارن صرف کسایی میکنم که دوستم دارن ............. دعا کنین بتونم به این جمله عمل کنم ..............مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان پسرم همسن بچه های شماست. من هم بیخوابیها داشتم و اینکه اصن دلش نمیخواست توی جمعی حضور داشته باشه این رفتار کودک به اقتضای سن نیست البته بیخوابی رو تقریبا همه دارن ولی همین که بچه رو مهد بفرستید یا مدام پارک ببرید و براش اونقدر وقت بزارید که انرژی تخلیه کنه هم شبا دیگه راحت میخوابه هم اینکه راحتتر با اجتماع کنار میاد. الان پسرم خیلی خوب شده. هم شب راحت تا صبح میخوابه. من الان باردارم ولی خیلی پشیمون که چرا زودتر حداقل یک سال قبل اقدام نکردم وجود بچه دوم برای بچه اول خیلی خوبه چون دیگه تنها نیست که هی اذیت کنه و باهم همبازی میشن. من که خیلی اذیت شدم پسرم خیلی گریه میکرد اونقدر گریه میکرد که هرکی می اومد خونمون اعصابش خورد میشد. همش دلش میخواست بشینم کنارش باهاش بازی کنم اما از وقتی که مهد بردمش و پارک صبحها میبرم خیلی خیلی خوب شده خداروشکر
چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن
مامان فاطمه کوچولو امیدوارم یه سر به این تاپیک بزنی و این نکته که من میگم رو توجه کنی. محل خواب بچه هم دقت کن. ممکنه بالشتش اذیتش کنه یا ممکنه شب تو اتاق تاریک عروسکهاش دورش باشن بترسه یا اینکه اگر دور تا دور تختش حفاظ داره باعث میشه موقع خواب جریان هوا نداشته باشه و احساس خفگی کنه . به اتاقی که میخوابه و تختش یا اگر روی دوشک رو زمین میخوابه کنار دیوار نخوابونش یه محل آروم باشه و خلوت . دور و برش زیاد اثاث منزل نباشه. یه چراغ خواب با نور خیلی ملایم و کم هم براش روشن بذار شاید از تاریکی میترسه.
آری خورشید ثابت کرد : حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد . بیدار و امیدوار باش ، خورشیدی در راه است.
دوستان منم بچم مشکل داشت شبا خیلی اذیت میکرد.براش وسیله های بازی خریدم دیگه تو روز سرش خیلی گرمه بازی میکنه.شب دیگه ساعت 10 اینا دیگه انرژیش تخلیه شده میخوابه.وقتم نداشتم برم مغازه از یه سایت گرفتم.میارنم دمه خونه تحویل میدن http://farzandanevatan.ir/ مشاوره هم میدن که چی بگیرینو اینا.