2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام کاترین جان
راستش دختر من خدا رو شکر فعلا که خوبه و حرف شنوی داره البته تازگی ها یه وقتایی پیش میاد که جلوم وایسه
.خودش اتاقش رو مرتب میکنه و اتفاقا حساسیت زیادی رو این موضوع داره طوری که من جرات نمی منکم مثلا مانتو یا چادرمو یه لحظه رو تختش بذارم. تازگی ها هم دوست داره تو همون اتاقش یه جای دنج برا خودش درست کنه.
رو در و دیوار اتاقش پر از کاغذاییه که کارایی که دوست داره انجام بده رو توشون نوشته. یه تابلو تجسم درست کرده( از فیلم راز یاد گرفته)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترمن خیلی به حرف مانیست خیلی انرژی میگیره ازمون تا یک کاری بکنه هرروشی راهم امتحان کردم بیفایده س خیلی استعدادداره اصلا درس نمیخونه حتی شبای امتحان اما 19 یا20 میاره هرکلاسی که میگذارمش 1ترم میره وبعد وللش اصلا پشتکارنداره مگر درخصوص تلوزیون خسته نمیشه کلا فقط دوست داره تفریح کنه بازی فیلم پارک کامپیوتر نمیدونم چکارکنم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام به همه ی مامانای پر انرژی
کاترین جون دختر منم همینطوره پیش یه مشاور هم رفتم 6 جلسه ولی فایده ای نداشت خودمم وقتی کوچیک بودم همینطور بودم وقتی سر عقل اومدم که دیگه فایده ای نداشت یعنی درس بی درس تا دیپلم گرفتم رفتم خونه ی شوشو حالا دختر من از خودم پیشرفته تر می گه من تا پنجم بیشتر نمیرم گریههههههههههههههههههههههههههه
خوش به حالت تارا جون باز دخملت خودش اتاقشو مرتب میکنه من تا دادو بیداد راه نندازم تکون نمیخوره وقتی هم جمع میکنه کتاباش داخل میز تلویزیونه به جای اینکه داخل کمدش باشه لباساشم همه رو میریزه رویچوب لباسی به جای اینکه اویزون کنه در کل ورسما دارم دیوونههههههههههه میشم از دستش
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
کاترین جان شاید چون تک فرزنده و همه توجهتون بهشه این طوریه. راستش دختر من بعد از تولد خواهرش این طوری شد چون مسولییت کاراشو به خودش دادم. قبل از اون خیلی شلخته بود .
سارا جون خدا حفظ کنه دخترتو خیلی با مزه گفته.

خانوما شماها کارمندید یا خانه دار؟ من خانه دارم و دانشجو
شب بخیر سارا وتارا جون والا منم موندم ماها که میخاستیم دکترا بگیریم تا لیسانس بیشتر نیومدیم بقول ساراجون دخترمنم بیشترحواسش پی ازدواج واز اون مهمتر بچه دار شدنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یک وقتایی میمونم به دیپلم میرسه یانه یک چیز چالب بگم بخندید پارسال ناغافل دل درد گرفت دکتراهم تشخیص نمیدادند رفتیم سونو دکتره همینطور که داشت سونو میکردبرای منم توضیح میداد که این قلبش این ریه اش این کبدش و........این هم رحمش که یهو خودش پرسید دکتر رحمم سالمه من میتونم بجه دار بشم فکر کنید من چه حالی شدم..................................................................................
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
دختر من چون قدش بلنده خیلی خم میشینه می ترسم قوز بشه بشتش. چند روز پیش تو مدرسه معلم ورزششون بدناشون رو دیده بود و به دختر منم یه سری ورزش داده که انجام بده تا پشتش خم نشه. اینقدر کیف مدرسشون هم سنگینه که خودش باعث خم شدن پشتشون میشه :(
مواظب بدناشون باشید ورزش فراموش نشه مخصوصا حرکات کششی.
سلام روز خوش
منم مشکل بی نظمی و عدم توجه رو با بهار دارم اگه به رایش باشه خیلی منظمو خانومه یه روزایی واقعا غیر قابل تحمل میشه ( من که به خودش میگه دیگه ازت ناامیدم تو این زمینه البته )
آخی نازی کاترین جون خوب این طبیعیه دخترا تو این سن و البته کمتر از اونم واقعا عاشق مادر شدن هستن منتها بهار یه حسنی داره که همیشه میگه منحالاحالاها از پیشتون نمیرم ( البته امیدوارم)

اره تارا جون مخصوصا دختر شما ضمنا بمحض رشد سینش ممکنه احساس خجالتش باعث بشه بیشتر قوز کنه اونموقع باید بیشتر توجه کنین
من شاغل بودم وکیل دادگستری پارسال میخواستم برا ارشد بخونم (دانشگاه تهران میخاستم)کاروتعطیل کردم نشستم به درس خوندن اونجانشدمنم سرخورده شدم بعدشم گفتم میخام بچه داربشم یکمدت نرم سرکار بجه دارم نشدم !!!!!!!!!!فعلا استراحتم وبلا تکلیف
ایشالله خدا اول بهت یه بچه ی تپل مپل بده بعدشم برگردی سر کارت و ارشدم ایشالله قبول یشی کاترین جون.

من امسال شرکت کردم ولی چون اصلا نخونده بودم ، خوب ندادم کلا 40 تا رو جواب دادم :)
سلام
خیلی ناراحتم اخه دیروز با دخملیم دعوا کردم خییییییییلی فضوله سر همه جا میره از دیوار راست بالا میره هیچ چیز از دستش در امان نیست هر چیزیو قایم میکنم زودتر میره سرش
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حالا خوش به حال اونایی که میرن سر کار یا مثل من تنبل خانه دارن؟
به نظر خودم خوش به حال اونایی که میرن سر کار
2810