2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
پستاتون رو خوندم دختر منم دور از سن بچه هاتون نیست.کلاس سومه ولی خیلی میفهمه....من از 7 سالگی دیدم که بو برده کمی همه چیو براش توضیح دادم.اونم خیلی عاقلانه پذیرفت.الان با هم مثل دوتا دوستیم ااما گاهی این پسر وروجکم باعث میشه با اون بد رفتاری کنم.صدای همو در میارن. خیلی مایلم به تبادل نظر باهاتون اینجا رو چه جوری میتونم همیشه داشته باشم ؟همون قلبه رو بزنم کافیه؟مثل کلوب میمونه یا فرق داره؟
سلام راضیه جون خوش امدی بله قلب را بزن میره توی مورد علاقه هات خوبه که از حالا راجع به بلوغ دخترت اطلاعات کسب میکنی ماکه غافلگیر شدیم

مریم جون مرسی از لطفی که به ثمین داری

سارا خانم حالا که اینجا رونق گرفته چرا کم پیدایی
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاترین جون این چند روز گرفتارم حسابی از یه طرف تمدید گواهینامه فقط بدو بدو داره از یه طرف جلسه ی دخملی وووووووووووووووووووووووووووووووو از همه مهمتر قراره مادر شوهرم بیاد پیش ما زندگی کنه زیاد نمیتونم بیام
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
راضیه جون خوش اومدی عزیزم.
بچه های منم با هم دیگه بعضی وقتها بحثشون میشه. من میزارم خودشون حل کنن. از پس هم بربیان. دخت رمن اصلا دوست داره باهاش بعضی وقتها دعوا کنه و صداشو دربیاره که شاد بشه. منم گذاشتم خودش تجربه کنه. دو دقیقه بعد میبینم انقدر میخندن که اصلا منو نمیبینن
باشگاه کودک تماشا

فضایی مناسب برای بازی کودکان دلبند شما

برگزاری جشن تولد

برگزاری جشن تولد ماهانه برای متولدین ماه

کلاسهای متنوع :

کارگاه خلاقیت مادر و کودک ( 2تا 4 سال )

نقاشی کودکان

کلاس بازی گروهی ( 1 تا 2 سال )

ژیمناستیک

سفال

کارگاه فرزندپروری ( تک جلسه ایی ) ویژه مادران

ساعت کار باشگاه کودک تماشا : هر روز هفته از 10 صبح تا 8 شب

شماره تماس : 22374857
سلام. من وقتی دخترم صدای پسری رو در میاره قاطی میکنم .همش باهاش دعوا میکنم سرش داد ممیزنم بعدشش پشیمون میشم اما دست خودم نیست . دختر خوبیه ها ولی یه موقعهایی دیونم میکنن دوتاشون.
ها در کنار هم
من وارد کننده مستقیم لباس بجه مارک های نکست و مادرکر و جونیور و مکس هستم از دوبی و کانادا
شما میتوانید به راحتی از وبلاک مدل مورد علاقه رو انتخاب کنید و با قید کد خریداری کنید
میتوانید حضوری هم تشریف بیاورید مزون من تهران هست
برای مامان های خارج از تهران هم بست میشود
برای کسانیکه در تهران هستن و نمیتونن تشریف بیاورند هم با بیک ارسال میشود
هر روز عکس های جدید اضافه میشود
تلفن 09127971608

تلفن 09127971608

وبلاک www.taishabibi.blogfa.com

تابیکم که همیشه باسخکو هستم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=266566&PageNumber=492
سلامممممممم
امروز بلاخره دخملیا رفتن مدرسه راحت شدم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اره کاترین جون قرار هست یا بیاد پیش ما یا پیش پسر بزرگش تا دوشنبه مشخص میشه
از یه طرف میگم بیاد چون خداییش از اون موقعی که ازدواج کردم تا حالا خیلی کمکمون کرده از یه طرف اصلا اخلاق نداره میترسم ابمون تو یه جوب نره نمیدونم هر چه پیش اید خوش اید