2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306819 بازدید | 2882 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی نمیدونستم که نظرم ارسال شده
دخترم کلاس پنجمه نه خدا رو شکر مسائل مربوط به مدرسه ش رو تقریبا انجام میده البته چند وقته اینطور شده
من سر کار میرم و از سرکار چک میکنم که تو مدرسه چه نمراتی گرفته مدیرشون خیلی خوبه کلی با هم مشورت میکنیم.
درمورد توی خونه هم کارایی که باب میلش هست رو خیلی با حوصله انجام میده من به همین راضیم
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه
من چون خودم مربیگری شنا دارم پنج شنبه جمعه ها میبرمش استخر بهش یاد میدم . روزای دیگه هم کلاس زبان داره و چون خیلی یک ساله علاقمند شده به کامپیوتر غیر از بازی هاش
رفته تو گروه کلاب مدرسه شون فعالیت میکنه
از موقعی که تکلیفاشون آنلاین شده خیلی به کارای جدی تر علاقه نشون میده
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خوشحالم که دوباره شلوغ شده تارا ومریم عزیز افرین به دختراتون وبلاگشونو دیدم منم چون قراره برای نی نی گودولو وبلاگ درست کنم به ثمین هم پیشنهاد دادم اونم برای خودش یکی درست کنه میخوام وبلاگ دختراتونو بهش نشون بدم تا تشویق بشه

مامان نیوشا خوش اومدین راه رشد همونکه سر چهارراه مسجد قدسه؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام به همه
امیدوارم خوب باشین بچه ها هم همینطور ما که 20 روزی هست مرتب درگیر مریضی هستیم خودم بچه ها ودوباره خودموخلاصه دعا کنین این سیکل معیوب زودتر قطع یشه مثلا تو تعطیلات بودم و لی تا اینجاش که بیتشر اذیت شدم

ورود اعضای جدیدم خوش آمد میگم
وبلاگای جدیدم مبارک