2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306819 بازدید | 2882 پست
سلامممممممممم به همه عیدتون مبارککککککککککککککککککک
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه میزارم عزیزم...شنبه میرم شرکت . از شرکت براتون میزارم. من به دکتر درسا گفتم شنیدم یه آمپول هایی هست که میزنن و عقب میافته این جریان ..ولی گفت پیشنهاد میکنم نزن...منم گذاشتم سیر طبیعی اشو داشته باشه..منم خیلی دوست ندارم زود باشه خیلی سختشونه ولی خوب طبیعته که ..بازم بایستی خدا رو شکر کنیم که سالمن . بعضی ها همین اتفاق براشون نمیفته و باید برن دنبال درمونش.
سلام

سهی جون دختر منم شده درحالیکه من قبلش خیلی پیگیر بودم و دکتر غددبردم وازمایشو این حرفا اما فایده نداشت وحسابی غافلگیر شدیم بهرحال نمیشه کاریش کرد و اگه شده باید بهش روحیه بدی واصلاازین موضوع نترسونیش وبراش جالب جلوه بدی تازه دخترم بعد چند ماه نامرتب هم شده واین دیگه قوز بالا قوزه تقویتش کن وخودتئ برای سختیهاش اماده کن

مریم مامان درسا این کلاسا در چه سطحیه یعنی چی را با هاشون کار میکنندواینکه دختر شماهم پریود شده؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم دخملم خبریش نیست فکر هم نکنم حالا حالا خبریش بشه چون هنوز هیچ نشونه ای نداره (بهتر بذار یه کم دیرتر پری بشه مثل خودم باشه خوبه)هههههههه خودم به خودم دلداری میدم
سلام چیه رفتین سفر پس کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینننننننننن
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام به همههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
کاترین جون بله فکر کنم همه رفتن سفر فقط من و شما رو جا گذاشتن
هر جا هستید خوش باشید
کاترین جونم همه خوبن
شما چطوری نینی گولوت خوبه لگد بارونت کرده یا بچه ی آرومیه دخملت خوبه بالاخره فهمید مامانش میخواد براش یه نینی بیاره یا نه؟
بچه ها جون امسال دخملییاتون روزه میگیرن سحر و افطار چی درست میکنین من پارسال سال اولش بود روزه میگرفت پدرم اومد جلو چشم چچون سحر و افطار غذاهای متنوع درست میکردم که ضعف نکنه امسال هول برم داشته از حالا عزا گرفتم