2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306817 بازدید | 2882 پست
سلام به همگی .مامان درسا خوش اومدی.

معدل دخترمنم نوزده و نود شد.رفت برای کلاس ششم.

سارا جون حرص نخور.اموزش و پرورش ما درست بشو نیست.

تارا جون اونطرف دیگه نمیای .کم پیدا شدی خانوم.

کاترین جون با این شرایط که شما داری دخترت خوب شده معدلش.سخت نگیر.

من خودم و شوهرم نگران بودیم با تولد دختر دومی بزرگه دچار افت بشه خداروشکر این اتفاق نیفتاد.شما هم خوشحال

باش که دخترت افت نکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من معدلش 20 شد ولی واقعا خیلی مسخره است نمره مستمر اونم برای دبستان اخه یعنی چی ؟
سارا و کاترین جون اعتراض بزنین .
دختر من ریاضی مستمر بهش داده بود 19.75 اما چون خودش 20 شده بود تو کارنامه 20 رفته بود
ولی کلا اموزش و پرورشه ما مشکل داره اخه مستمر من یادمه تو دبیرستان داشتیم الان واسه دبستان اومدن گذاشتن
آپلود سنتر عکس رایگان
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
maryam جان
دختر من امسال میره پنجم. بعضی از مامانا بچه هاشونو از پارسال گذاشته بودن کلاسای واله. من نمیدونم خوبه یا نه ولی اینو میدونم که کاراشون خیلی زیاد میشه
من فکر میکنم قلم چی بیشتر با کتابهای درسایشون همترازه.ضمنا این که خیلی سخت نمیگرن. امتحان تست ماهیانه کشوری داره و میزان اطلاعاتشون تو کشور درمیاد.تو سطوح بالاترم باهاش میتونن ادامه بدن
واله میگفت اول ثبت نام کنین شهریه رو بریزین تو حساب . بعد تست ...بعد میگیم ساعت کلاسش چه ساعتیه؟من گفتم اگر نتونستم اون ساعت بیارم چی؟؟گفت دیگه اون مشکل خودتونه. منم راستش زیاد خوشم نیومد.به نظر من بچه هر چی راحتتر باشه بهتره.دوست ندارم جایی بزارم که راحت نبباشم..
یه جایی هست پسرمو برای آموزش خاصی میبرم. که فوق العاده اند یعنی در 6 جلسه اینو از این رو به این رو کردند . هر 5 جلسه هم یه دکتر دارن که میاد بهت بگه که راضی هستی یانه و ایراد خودشونو دربیاره..بعدشم میگفت شما فکر میکنین ما چه کوتاهی کردیم.؟؟یعنی خودش بالا رفتن سطح بچه منو دید ولی همش میگفت نه بچه خودتون خوب بود اینجا هم نمیومد اینجوری میشد....واقعا کیف کردم...دقیقا می دونست کار خودش بوده ولی همش میگفت نه .
قلم چی هم از مشاوراش خیلی خوشم میاد کل سال همیشه زنگ میزنن و جویای مشکلات میشن.
وای بچه ها واقعا حوصلم سر رفت کی میشه 20 روز دیگه بیاد اخه عروسی داداشمه از بس نشستم رو این صندلی و زل زدم به کامپیوتر خسته شدم خدا رو شکر هیچ کاری هم بلد نیستم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹