2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام به همگی ، من هم سه شنبه گذشته کارنامه ی تینا رو گرفتم معدل دختر من هم بیست شد و برای ششم ثبت نام کردیم . انشالله که همه ی بچه ها نمره هاشون عالی بشه و با انرژی مضاعف سال جدید رو شروع کنند . سارا جون در مورد توصیفی بودن درسها پرسیده بودی که خوبه یا نه ، به نظر من از این نظر که دیگه استرس و ترس از امتحان وجود نداره خوبه چون ملاک دیگه نمره نیست و فعالیت بچه ها در طول سال ارزیابی میشه ولی دیگه حس رقابتی توی بچه ها نیست و یک مقدار بی خیال میشن (البته به نظر من ) در کل من خودم نمره ای بودن رو ترجیح میدم و فکر می کنم خیلی بهتره البته امسال اولین سالی بود که من این روش رو تجربه کردم، حتما مزیتهایی داره که از حالت ازمایشی در اومد و اجباری شد شاید سالهای بعد تاثیرش بیشتر مشخص بشه .
کاترین جون در مورد نماز نظر مامانا رو پرسیده بودی ، دختر من هم خیلی تو خوندن نماز تنبلی میکنه البته اوایل خوب بود ولی الان باید حتما یاد اوری کنم تا بخونه اون هم انقدر از زیرش در میره تا یادم بره یا قضا بشه . نماز شب رو اکثرا میخونه چون پدرش خونه ست و رو این قضیه حساسه .
سلام
ممنون مریم جون

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز کارنامه نگرفتم تا سه شنبه باید کابوس ببینم هههههههههههههههههههه یه کارنامه ی بزرگ زده دنبالم هههههههههههههههههههههه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
این یکی دوروزه بازم یکم کار ریخته رو سرم اخه برادر شوشو با خانمش از مکه اومدن حالا تا دو سه روز حوصلم سر نمیره حالا تا اخر تابسون باید یه کاری برا خودم درست کنم یا میمیرم از بی حوصلگی
سلام مریم جون مرسی از راهنماییت
تارا جون در مورد ازمایش :به دکتر دیگه ای زنگ زدم گفت برم ازمایشگاه پروفسور کریمی نژاد مشاور زنتیک بهم گفت از نظر ما عدد دومی یعنی 500نرماله ولی اگه خودت میخوای برو امینیو سنتز شوشو که مخالف صددرصدبودلاخونوادم مشورت کردم اونهام گفتند نه اما پیش 1دکتر دیگه هم جوابو نشون دادم گفت مشکوک خلاصه گیج گیج شدم بعد کلی فکر اخرش ش.ش. گفت این 1میلیون که خرج امینیو میشه را نذر میکنم بدم فقیر امابه دکترها نمیدم روز15رجب هم همه اهل خونواده روزه بودند حتی ثمین بی اینکه به من بگه وجاتون خالی رفتیم مسجد دعا ودیگه بدون ازمایش توکل به خدا کردیم شماهم برام دعا کنید

کارنامه هم فردا راستی معدل دخترگلت چند شد
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
کاترین جون توکلت به خدا باشه مثل اینکه همسر شما هم مثل همسر من هستن ایشون هم باتوجه به اینکه من صد در صد خواستار امنیوسنتز بودم صد در صد مخالف بود و بالاخره موفق شد وخدارو شکر باتوجه به اینکه ریسک من خیلی زیاد بود، مرحله ی اول 1 به 122 و مرحله ی دوم 1 به 6 بود . ولی من به ازمایشگاه ژنتیک پرفسور ..... (اسمشون رو نمی گم ختما خودت می دونی . بارها تلویزیون با ایشون مصاحبه کرده ) مراحعه کردم و ایشون ازمایش رو دیدن با من صحبت کردن و مشاورشون خیالم رو راحت کرد چیزهایی گفت که من کاملا از این کار منصرف شدم و این کار رو نکردم الان هم خدارو شکر پسرم رو که می بینم یاد اون زمان می افتم که چقدر استرس الکی داشتم. انشالله شما هم این دوران رو به سلامتی سپری کنی خانومی .
ایشالله که خیره نگران نباش کاترین
این دکترا خیلی وقتا برا جیب خودشون آدمو به هزار تا آزمایش می فرستن. قبلا که گفتم برا دخترم که مشکوک به بلوغ زودرس شده بودیم دکتره بدون اینکه وقت زیادی بزاره مدام ازمایش می نوشت تا آخرش به آزمایش تست تحریک هورمونی رسید ولی ما دیگه اونو انجام ندادیم الان دو سال از اونموقع میگذره و هنوز خدا رو شکر خبری نشده .
توکلت به خدا باشه این نگرانیا برا این دوران خیلی طبیعیه.
انشالله نذرتون هم قبول باشه
سلام روز خوش
خوبین ؟ دخملا خوبن ؟
اخ کاترین جون امان از این غربالگری والله چه خوب بود که سر بچه های اولمون نبود من که سر بهار بجز ازمایشای معمول هیچی اناجم نداد ایندفعه از تریپل مارکر و ان تی و خلاصه تا بیاد بارداری تموم شه نصف گوشت تنم از استرس جواب هر کدومش ریخت و واقعا این بارداری بهم سخت گذشت و پر استرس بود ......... شما هم بخدا توکل کن که بهترین کاره و البته سونو تو ماه 5 ببعد خدای نکرده از اندازه تیغه بینی و پشت گردن میتونه بازم اگه موردی باشه بهت بگه ولی نگران نباش خیره انشالله

مریم جون پسری خوبه ؟ ماشالله 2 ماه ونیمه شد انگار دیروز بود گفتی دنیا اومده خدا حفظش کنه براتون