2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306815 بازدید | 2882 پست
سلام دخمل منم کلاس چهارمه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خییییییلی لجباز ویه دنده شده با خواهر وبرادرشم که کوچکتر از خودشن درست رفتار نمی کنه اخه دختر دومم یه کمی پر حرفی میکنه برا همین یا داد میزنه سرش یا دو تایی میریزن رو سرو کله هم موندم این وسط نمیتونم که قضاوت کنم خودمو در این مواقع میکشم کنار و یه نکته مهم برای هر چیزی یه جوابی داره موندم چطوری تربیتش کنم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای گل گفتی سارا جان امان از وقتیکه بچه ها با هم لجبازی میکنن. کوچیکه ی منم دو سال و نیمه ست . این سنم که مشهوره به لج بازی بچه ها. یه وقتای درست خودشو اندازه ی کوچیکه میکنه و با هم دعوا میکنن.

خدا بچه هاتو حفظ کنه. سه تا داری؟ سخته خدایی!!
خدا حفظشون کنه. سه ویرانگر :-))

سلام مامان رعنا جان خوش اومدی. ایشالله از این به بعد با همدیگه در مورد این مسایل و اینکه چی بگیم و از چه زمانی شروع کنیم با هم تبادل نظر میکنیم.
شما هم یه کم از حالتای دخترت میگی؟ تا حالا که برا من خیلی جالب بود چون تقریبا همه یه سری رفتارای مشابهی داشتن.
سلام تارا جون... پس کلوپ مهر 88 هم بیا... دختر من کلاس چهارم است ... خیلی هم دختر خوبیه خداییش... من با درس باهاش مشکل ندارم... ولی اونم این روزا روزی 100 بار از من می پرسه مامان چند بار منو دوست داری؟ منم این روزا کم حوصله گاهی شاکی میشم... دختر کوچیکه ی منم اصلا نمیذاره من بزرگه رو بغل کنم!!! آی حسودی می کنه!!!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
سلام دردانه بانو عزیز، از حسودی نگو که آتیش میگیره سنا کوچولوی من. دختر بزرگمم ،مبینا، ناراحت میشه. چند روز پیش میگفت کاش سنا نبود !!! هر دوتا دخترامون تو سن بدین هر دو تا به محبت زیاد احتیاج دارن .
میدونی مبینا هم واقعا دختر خوبیه خیلی کمکه برا من . خیلی وقتا کلاسای دانشگاه رو به امید اون میرم چون سنا رو نگه میداره.

ممنون از دعوتت به کلوپ مهر 88 .
سلام بر همه چه جالب می بینم کم هم نیستن مامانای دخمل دار 80
و جالبتر از اون اینکه خیلیا هم دومی مون دخمله
والله منم مشکلم با این فسقلیه که بشدت به بهار حسودی میکنه و اصلا بمن اجازه نمیده من بهارو حتی بغل کنم بطوریکه بهار عصبانی میشه و سرش داد میزنه که مامان منم هست
دخملی من کلاس پنجمه شیطون و سربهوا اصولا خیلی خصوصیات پسرونه داره واسه همینم اصلا تو حال و هوای دخترا نیست و کلا نسبت به همه چیز بی اطلاع
2810