عه پس به نظرت منم ۱۵۴ شوهرم ۱۷۵ الان دخترم ۱۰/۵ ساله پریود شده قدش ۱۴۷ ببرم دکتر غدد
نمیدونم اینکه قدم بعد از بلوغ بلند شد به خاطر امپولا بود یا طبیعی بلند شد
ولی حالا ببرید با دکتر مشورت کنید ضرر نداره که
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام مامانا دختر منم ۷ سال و ۷ماهشه سینه هاش نوک زده و صورتش جوش زده بردم دکتر آزمایش و سونو وعکس نوشته هنوز انجام ندادم شما آمپول استفاده کردین راضی بودین عوارض نداشته از روند رشدشون راضی بودین قیمتش الان چنده؟
دختر من عقد کرده چند ماهه اگه کرونا تموم بشه عروسی میگیریم
چقدر زود بزرگ شدن انگار دیروز بود دور هم بودیم و تبادل نظر میکردیم برا قد و درس و .....😭😭😭😭😭😭😭دلم خیلی گرفته
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
سلام سارا خانم گل وای جدی داری مادر زن میشی ،تبریک میگم به سلامتی دختر من امسال دانشجو ...
سلام گلم اره دیگه مادرزن شدم😂😂
به سلامتی انشاالله با موفقیت درسش رو تموم کنه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹