2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما من دیگه یه پا استاد شدم چون تجربه دختر اولم رو داشتم غصه نمی خورم و می دونم که حتما قد میکشه . اگر هم لازم باشه براش آمپول رشد می زنم . راستی یادم رفت خانم شدن دختر های گلاتون مبارک باشه . ایشاالله به سلامتی شاهد بزرگ شدن و پیشرفتشون توی زندگی باشید .
عین شما بودم وقتی دختر اولم پریود شد خیلی ناراحت و غمگین شدم البته فقط چند روز . بعد تونستم خودمم و احساساتم رو کنترل کنم . هر چی شما ناراحت باشید روی بچه هاتون تاثیر منفی میزارید . برای دختر دومم همه چیز رو توضیح دادم و احساس میکنم یه جورایی بچه دومم ا ز نظر شخصیتی محکمتر و با اعتماد به نفس بیشتریه نسبت به اولی . دختر اولم ناگهانی پریود شد و این حادثه طبیعی رو برای خودم و اون طفل معصوم خیلی بد جلوه دادم . والان به شدت پشیمانم . شما لطفا هوای روحیه دختر های گلتون رو داشته باشید توی این بحران بلوغ
سلام اگر میخواهید از قد کشیدن دخترها مطمئن بشوید با یک عکس ساده از مچ دست مشخص میشود من برای دخترم هم دیفرلین زدم هم نوردلیت تو7 ماه تقریبا 5 سانت قد کشید ولی دکتر مهر امسال داروهاشو قطع کرد گفت اگر پریود شد یا نشد دیگه مهم نیست ولی تو این سن زدن آمپول عوارض داره دخترم آبان81 وقدش 150. منم وقتی نگاهش میکنم غم دنیا میریزهتو دلم من آرزومه 5 سانت دیگه قد بکشه
دختر من آبان ۸۲ هست عکس مچ دستش چهارده سالو و نشون داده پریودم نشده قد الانش ۱۴۹ هست ولی دکترش گفت خییییلی پریودش نزدیکه فقط براش کلسیم و ویتامین دی نوشته وزنشم ۳۵ کیلو هست . مگه پریود تا حد زیادی تابع وراثت نیست من خودم اول دبیرستان پریود شدم چرا دکتر به من گفت پریود دخترات خیییلی نزدیکه! دخترام دوقلو هستن
دکتر هم به من گفت دخترت زودتر از خودت پری میشه و همینم شد یه سال کوچیکتر از من پریود شد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام دوستان گلم دلم براتون تنگ شده بود یه سوال؟ اگه سن استخوانی عقب تر از سن تقویمی باشه معنیش خوبه یا بده؟ دخترم 5 سالشه و بعد از گرفتن عکس از مچ دستش سن استخوانیش یک سال عقب تر از سن تقویمیش بود دکتر گفت عقب بودن قدش سرشتی هست
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
2810