2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306815 بازدید | 2882 پست
البته دختر من خودشم تمایل زیادی به آرایش کردن نداره خدا رو شکر . ممکنه بخاطر این باشه که من خودم هم زیاد آرایش نمکنم و توی صخبت و حرف های خانوادگی همیشه آدم های ساده و خاکی رو مورد ستایش قرار می دادیم و از مضرات زیاد وسایل آرایشی صحبت کردیم هر چه هست ما از این جهت مشکلی نداریم خدا رو شکر .
T- H جون عزیزم همین که هنوز صفحات رشدش بازه دکتر می تونه براش هورمون رشد تزریق کنه خیلی خوبه . به نظرم با توجه به اینکه تازه پریود شده حتما دو باره قد میکشه حتی بدون تزریق هورمون حالا اگه هور مون هم تزریق کنه که حتما بیشتر هم قد میکشه . از خدا میخام که دختر خانم شما و چکاوک اولا سالم و صالح و عاقبت بخیر بشن دوما قدشون بالای 160 بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نمی دونم تا چه حد این نظر من از نظر علمی درسته ولی تجربه شخصی خودم ار ماجرای قد و هیکل دختر م و دوستاش اینه که خواب و استرس حتی از ورزش هم تاثیر بیشتری داره . یکی از دوستای دخترم که واقعا بسکتبال رو به صورت حرفه ایی کار می کرد ولی متسفانه مادر استرسی داشت و خیلی به بچه اش توجه نمی کرد یعنی همیشه به نظرم می رسید این بچه زیاد محبتی از طرف مادرش دریافت نمی کنه خواب خیلی کمی هم داشت و شب ها تا دیر وقت بیدار میموند . با وجود اینکه پدر و مادرش از من و همسرم بلند تر بودن و با وجود لاغر و ورزشکار بودن بچه ، قدش از قد دختر من کوتاهتر شده . فکر کنم واقعا استرس و خواب خیلی خیلی مهم هستن
بچه ها نمی دونم تا چه حد این نظر من از نظر علمی درسته ولی تجربه شخصی خودم ار ماجرای قد و هیکل دختر م و دوستاش اینه که خواب و استرس حتی از ورزش هم تاثیر بیشتری داره . یکی از دوستای دخترم که واقعا بسکتبال رو به صورت حرفه ایی کار می کرد ولی متاسفانه مادر استرسی داشت و خیلی به بچه اش توجه نمی کرد یعنی همیشه به نظرم می رسید این بچه زیاد محبتی از طرف مادرش دریافت نمی کنه خواب خیلی کمی هم داشت و شب ها تا دیر وقت بیدار میموند . با وجود اینکه پدر و مادرش از من و همسرم بلند تر بودن و با وجود لاغر و ورزشکار بودن بچه ، قدش از قد دختر من کوتاهتر شده . فکر کنم واقعا استرس و خواب خیلی خیلی مهم هستن
پس بیاید واقعا به دختر هامون عشق بورزیم و با تمام وجود بهشون محبت کنیم و زندگی خانوادگی بدون استرس و ترسی براشون فراهم کنیم . من همیشه به خودم میگم مگه جند سال دیگه این دختر ا پیش من هستن و من می تونم این دسته گل ها رو و خودم را از عشق و حس و حال قشنگ مادری سیراب کنم . مادر بودن برای من قشنگ ترین حسی بوده تا تا حالا و توی این سن تجربه کردم از وقتی که این دو تا دختر رو خدا بهم داد هر لحظه و هر روز بخاطر اینکه خدا من رو لایق دونسته تا بتونم غریزه مادریم رو شکوفا کنم خوشحال و شا کر بودم .
سلام به مامانی مهربون من دیروز عکس دست دخترم جوابشو گرفتم بردم برای دکتر چهارماه پیش که عکس دستشو گرفته بودم نوشته بود سن ١١تا ١٢سال ولی جواب عکس دیروزش نوشته ١٣سال و سه ماه دیگه نمیدونم اینهمه تفاوت چیه در عرض سه یا چهارماه؟جوابشو بردم برای دکتره براش هورمون رشد نوشت هنوز نرفتم بگیرم به نظرتون چیکارکنم خواهرم که دکتره میگه تزریق کن ولی دلم براش میسوزه که هرروز براش بزنم خدایا نمیدونم چیکارکنم؟ازطرفی دکتر غدد گفت شایدم اصلا تاثیر نداشته باشه
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
با سلام به همه مامانای مهربون. t_sh جون انقدرم که فکر میکنی سخت نیست .منم اولش خیلی مترسیدم ولی تزریقش آسونه خودشم میتونه بزنه .در ضمن به امید خدا حتما نتیجه داره .پس به نظر من بهتر از اینه که بعدن که فرصت از دست رفت پشیمون شی .
T_SHعزیز از یه دکتر دیگه هم نظر بگیر من بردم پیش خانم دکتر رزاقی آذر برای دختر من هم یه دکتر دیگه هورمون رشد نوشته بود و ایشون با اطمینان گفتن که برای سن استخوانی بالای 11 سال تزریق هورمون هیچ فایده ای نداره و گفتن اصلا تزریق نکن مگر اینکه در آزمایش کمبود هورمون رو نشون داده باشه که اون مسئله فرق میکنه
t_sh عزیز دخترمن الان یکساله که تزریق میکنه و دکترش که میگه خوب بوده ظاهرا هم بد نیس این یکسال حدود 7 سانت رشد داشته البته یکسال و چهار ماه دیگه باید بزنه ولی گذشته از قدش کلا از اون حالت ریزگی دراومده.
دوستان من دخترم متولد 79 هست البته آخرای 79 ولی بعد از پری یه جهت قدی خوب داشت و خیلی به چشم میومد ولی الان دیگه هیچ تغییری نکرده با اینکه 1/5 ساله پری شده ولی مادر شوهرم میگه این هنوز وقت داره که قد بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! یعنی همچین چیزی امکان پذیره؟
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
هزار آسمان بیا یه کم صحبت کنیم اون موقع ها خیلی از هم مشاوره میگرفتیم یادته؟
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
2810