2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306815 بازدید | 2882 پست
سلام دوستان مریم جون منم برا دخترم نزدیک یکساله که با تجویز پزشک دیفرلین و نوردیلت میزنم من از دکترش که پرسیدم گفت دیفرلین جهش رشد بلوغ رو از بین میبره و بعد از قطع کردنش هم دیگه اون جهش رو نداره یعنی اینطور که من فهمیدم حتما باید همراه دیفرلین هورمون هم استفاده کرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیب شود رویتان، سرخ و سپید و قشنگ سبز شود جانتان، سبز و بلند و کمند سیر شود کامتان، از کَـرَم کردگار سکّه شود کارتان، روزیتان برقرار ماهی عمرت بُوَد، پُر حرکت، پُر تلاش غم بشود سنجدی، رَخت ببندد یواش پُر ز حلاوت شود، چون سمنو زندگی غرق سعادت شود، شیوه این بندگی دوستای عزیزم سال نو همگی مبارک. امیدوارم سالی پر از شادی و سلامتی و موفقیت در انتظارتون باشه... جیب پر پول..تن سالم...دل خوش...در کنار دختر خانم هامون
سیب شود رویتان، سرخ و سپید و قشنگ سبز شود جانتان، سبز و بلند و کمند سیر شود کامتان، از کَـرَم کردگار سکّه شود کارتان، روزیتان برقرار ماهی عمرت بُوَد، پُر حرکت، پُر تلاش غم بشود سنجدی، رَخت ببندد یواش پُر ز حلاوت شود، چون سمنو زندگی غرق سعادت شود، شیوه این بندگی دوستای عزیزم سال نو همگی مبارک. امیدوارم سالی پر از شادی و سلامتی و موفقیت در انتظارتون باشه... جیب پر پول..تن سالم...دل خوش...در کنار دختر خانم هامون
سلام دوستان.من تازه این تاپیک رو دیدم.دختر منم متولد 82هست و چند روز پیش اولین پری براش اتفاق افتاد.خودم خیلی گیج شدم!!! منم میخواستم هورمون درمانی رو براش انجام بدم.ولی توی دوستام بودند کسانی که برای دختراشون استفاده کرده بودند و مشکل براشون پیش اومده بود.حالا نگرانیم اینه که با وجود پری بازم رشد قدی خواهد داشت؟ راستی یادم رفت.سال نو هم مبارک!!! انشاالله سال خوبی را در کنار فرزندان گلتون داشته باشید
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام به همگی سال نو همگی مبارک مادرای مهربون اینقدر که من غصه ی قد دخترمو میخورم همیشه فشارک بالاست چرا دخترم اینقدر زود پری شد دختر من الان دوازده سالشه و الان هفت ماهه که از پریودیش میگذره بمیرم براش دیشب که دوباره پریود شد نمیدونم چرا اعصابم بهم ریخته بود کلی دعواش کردم بهم گفت تقصیر خودم که نیست ای خدا کم بدبختی داشتم اینم بهش اضافه شد مامانا من اصلا نمیتونم باموضوع دخترم که اینقدر زود پریود شد کنار بیام خدا بگم دکتر شو چیکار کنه که هی گفت نگران نیاش
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
T_SHجون چرا اینقدر نگرانی؟دختر منم ششم هست و اولین پری رو چند روز پیش شد.گناه داره طفلک.اصلا بهش نگو چرا شدی.مطمئنا توی روحیه اش تاثیر بد میذاره.شما الان باید بیشتر باهاش باشی.دخترهای ما الان توی سن حساسی هستند.بحران سختی رو باید با کمک ما پشت سر بذارند.به این فکر کن که نعمت سلامتی رو خداوند مهربان بهش داده.به این فکر کن که اگر خدای نکرده پری نمیشد چقدر باید دوا و درمونش میکردی.منم این چند روز توی نت خیلی درباره رشد قدی خوندم.دخترهای ما رشد قدی رو خواهند داشت.پس نگران نباش و با این قضیه بلوغ خیلی راحت باهاش برخورد کن
خواهش میکنم عزیزم.متاسفانه سن بلوغ خیلی پایین آمده.بهت حق میدم نگران باشی.ولی چیزی هست که باید اتفاق بیفته.یکی از آشناهام دخترش کلاس چهارم پری شد.نگران قدش هم نباش.مطمئنا رشد خواهد داشت.به فکر تغذیه اش باش.هم چنین ورزش.من می خوام دخترم رو بفرستم بسکتبال.تابستان پارسال میرفت و خوشش اومد.والیبال هم خوبه
توروخدا بیاین بگین دختراتون بعداز پریودی قدکشیدن یانه؟من که تو مدرسه کارم شده تحقیق از بچه ها که ببینم بعد از بلوغ قدکشیدن یانه
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
2810