2777
2789
عنوان

دوستان کمک کنید....بچه ها از چه زمانی رنگ ها رو یاد میگیرن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 58 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وفا جان من اینطوری بهش یاد دادم مثلا رنگ ابی رو بهش نشون میدادم و میگفتم ابی بعد با هم راه میافتادیم تو خونه و هر چی ابی بود و بهم نشون میداد بعد رنگ دیگه الان دختر من 3 سالشه و هنوز تمام رنگارو بلد نیست نتگران نباش کم کم یاد میگیرن
پسرم دو سال و نیمشه،پسر من خیلی باهوشه مثلا کارتون که میزارم از اول تا آخرش رو با جزییات میگه و حواس خیلی جمعی داره شکل هر حیوانی رو ببینه دفعه بعد یادشه مثل کروکودییل، گوزن، زرافه، فیل، آهو، گورخر،... کلا یادگیریش خیلی خوبه، ولی اصلا به یادگیری رنگها علاقه نشون نمیده خیلی تلاش کردم ولی اصلا دوست نداره، مطمئنم مشکل کورنگی نداره خیلی راحت میشه امتحان کرد مثلا یک ماشینی شبیه ماشین خودمون ولی با رنگ دیگه بهش نشون میدم میگم این ماشینمونه میگه نه، اصلا نگران نباش، فقط سعی کن بچت رو با بچه دیگه مقایسه نکنی هر بچه ای یک قابلیتی داره
به نظر من در هر موردی که با بچه کار بشه درکش رو در مورد اون موضوع بالا میبره.دختر من 2سالو 2ماهشه همه حرفی میزنه 7-6 رنگ رو هم بلده
فروشگاه اجناس تزئینی ، کادویی و فانتزی بسیار شیک و ارزان...ابتدا خرید کنید و بعد هزینه آن را پرداخت نمائید.. ،http://www.sarinakado.ir شوهر مهربونم حمید؛دختر نازنینم سارینا....عاشقتونم.
من میدونم کلا بعضی بچه ها رنگ ها رو دیرتر یاتد میگیرن چون یه مفهموم انتزاعیه در واقعه یه مفهموه ماده نیست .بعضی ها هم فقط انگلیسشو یاد میگرین!!یعنی فارسی رنگ براشون سخت تره باور میکنید پسر من دو سال و دوماهشه همه کلماتو و جمالاتو میگههمه چی اسم ماشینا رنگشون همه چی ولی تو تلفظ حروف بچگانه است من که مامانشم همه حرفاشو متوجه میشم ولی یه غریبه باید فکر کنه بعد بفهمیه نمدونم والا... اینم بگم بچم بعد دو سالگی یه دفعه متحول شد و یه دفعه جمله گفتنو شروع کرد