2777
2789
عنوان

کدوم لباس برا مراسم عقدش خوبه؟😁خوش سلیقه ها نمیازمندتونم😉

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 48 پست
خیلی مجلله.... وحتما خیلی گرونه.... فکر نمیکنم خیاطهای ایران بتون دربیارن..... این مدل خارجیه

🤗نه عزیزم این مدلارو خود اون مزون فرستاده که انتخاب کنم فردا برم بگیرم اگه نداشت که نمیفرستاد

دوستدار رونالدو مخالف مسی😒😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای خودت که به هیچ عنوان اینترنتی سفارش نده و گول این عکسها هم نخور . برو از مزونها تن خورش بسنج بع ...

اصلا حس حال ندارم😐فردا مامانمینا میرن ولی من نه اینترنتی سفارش میدم 😒

🤗نه عزیزم این مدلارو خود اون مزون فرستاده که انتخاب کنم فردا برم بگیرم اگه نداشت که نمیفرستاد

عه بسلامتی😂

من این مدل رو خیلی توی پینترس دیده بودم....ایرانی نبود....

مدل خیلی قشنگیه،

ولی رنگی که بهت بیاد...

رنگ سیاه که اصلا خوب نیست....

اینهمه رنگ شاد و قشنگ وجود داره...

بنظرم دومی و سومی خیلی قشنگن....

باز تو پینترس بچرخ....

مدلای روز  انتخاب کن

وای برو تو تنت ببین من همین اشتباه کردم اشغال برام فرستادند 

😂دوستمه بهم گفت دومیه اونقدر که تو عکس نشون میده برق نمیزنه عکسشو با گوشیش فرستاد دیدم راس میگه بهش سفارش کردم چرتو پرت نفرسته چون میدونه برشمیگردونم😉

عه بسلامتی😂 من این مدل رو خیلی توی پینترس دیده بودم....ایرانی نبود.... مدل خیلی قشنگیه، ولی رنگی ...

معلومه عزیزم اینا هم از روی مدل خارجی میزنن ولی عین اون نه دوستم گفت این انقد برق نمیزنه😌منم دو سه جا این مدلو دیدم 

اولی که قطعا نه ...عروس که مشکی نمیپوشه  دومی و سومی هم فرقشون زمین تا آسمونه یکی خیلی لختی یک ...

من نیستم 😂من خواهر عروسم😒