2777
2789
سلام.شاید بهتره بگم که چقدرباید از اقایون(پدران) توقع داشت که از نی نی نگهداری کنند و به ما کمک کنند؟ لطفا اقایون هم پاسخ بدند که به طور کلی به این مسئله چطور نگاه میکنند؟
وای بازم مثل اینکه دعوا شده ....بی خیال

عرضم به حضورتون که همسر من واااااااااااااااااااااااااااااااقعا ماهه چون همیشه کنارمه و توی همه کارا به من کمک میکنه

النا الان یک سالشه و خیلی وقت می خواهد تا به کاراش برسی و به کار خودت و خونه هم برسی و من واقعا ممنون شوشوی عزییییییییزم هستم که اینقدر هوام رو داره ....

بعضی اوقات النا رو نگه میداره تا من برم بگردم و هوا بخورم ....اگه مهمون داشته باشم که النا کلا در خدمت بابا جونش هست ....عاشق حموم کردن النا هست و شاید باور نکنین من تا پنج ماهگی النا رو حموم نمی بردم ...همش خودش یک روز در میون میبردش ...الانم تا وقت گیر بیاره می بردش

تو غذا دادن ...دارو دادن هم خیلی کمکم می کنه

با النا خیلی بازی میکنه ...البته الان که دانشگاه هم میره خیلی کمتر وقت داره و همش میگه دست تنها خیلی خسته میشی ....

به هر حال دست هر آقایی که به خانمش کمک میکنه درد نکنه .....خدا قوت
شوهر منم در همه ی مسایل بچم کمک میکنه از 5/4 ماهگی به بعد حمومش کلا به عهده ی شوهرمه از 1 ماهگی پسرم را تنها گذاشتم پیشش و رفتم بیرون اوایل کمتر در حد 1 ساعت میذاشتم اما الان که 1 سالشه تا نصف روز هم با هم تنها بودن تو این مدت همه ی کارهای پسرم را از غذا دادن و پوشک کردن گرفته تا خوابوندن و شستن دست و صورت و ... انجام میده عصرا هم که از سرکار میاد پسرم را میبره بیرون. وقتی مهمون دارم یا مهمونی میریم همش پیش باباشه اوایل هم که پارسا خیلی بد میخوابید همیشه شوهرم میخوابوندش شبها هم که بیدار میشد گریه میکرد باباش بغلش میکرد و راش میبرد الان هم خیلی تو خونه سرگرمش میکنه و باهاش بازی میکنه از وقتی هم که پسرم شیر خودم را نمیخوره شبها که بیدار میشه اگه من خیلی خسته باشم شوهرم میره بهش شیر میده شبهای تعطیل هم کلا با شوهرمه کاراش اینکه بخوابوندش شیرش بده و همه کارش

تو کارهای خونه هم شوهرم خیلی کمکم میکنه من که خیلی ازش راضیم خدا هم ازش راضی باشه البته مثل سالومه جان میگم که بیشتر به خاطر طرز تربیت مادرش هست چون شوهرم 3 برادر بودن و خواهر نداشتن مادرشون هم خیلی جون عزیز بوده از اول به کار کردن عادتشون داده به هر حال دستش درد نکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من اصلا هیچ کمکی در کار خونه نمیکنه حتی 1 درصد
در کار خودش الحمدالله خیلی موفق و جدیه
در ارتباط با پسرم تا جایی که حوصله داشته باشه مثلا شاید نیم تا یک ساعت در روز های عادی
فقط جمعه ها همیشه با همیم
در ضمن هیچ وقت انتظار هم نداره که همه چی اماده و حاضر و مرتب باشه و اگر هم نباشه همون جور خوش اخلاق می مونه .
شوهر من هم خیلی تو بچه داری کمک نمی کنه یعنی می دونید با اینکه 10 ماه گذشته هنوز بلد نیست و لی خداییش تو کار های خونه کمک می کنه اما بعضی وقت ها دلم می خواد که فقط 1 ساعت دخترم مال اون باشه و من به کار های دیگه ام برسم یا استراحت کنم اما نمیشه
خدا خیر بده به اون مادری که پسرش رو کار بلد بار میاره ....مادر شوهر من هیچی به شوشو یاد نداده بود آخه طفلی خودش خیلی دلسوزه میگه بچه ام خسته اس بذار خودم انجام بدم ...باورتون نمیشه اولین باری که بعد از ازدواج مهمون داشتیم همسرم می خواست میوه تعارف کنه میگفت الی اول میوه رو ببرم یا کارد رو ......اما الان دیگه کار بلد شده .....

پسر دارای عزیز به پسرهاتون کار یاد بدید و دعای خیر برای خودتون بخرین
شوهر منم همش از زیر کار در میره وچون محل کارش نزدیکه وساعت 3(حداکثر) میاد خونه منم ازش انتظار کمک دارم ولی تا کاری ازش می خوام غیبش میزنه شبها هم جدا می خوابه که مبادا خوابش خراب شه باور کنید روز به روز اون داره چاق تر میشه ومن روز به روز نحیفتر
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است میترسم ! کنارم باش!