اگر روحیه ی قوی و توان جسمی بالا و صبوری کردن به درد رو بلدی طبیعی.البته پزشکتم باید معاینه کنه تکلیف لگنت معلوم بشه.
اگر پرستار خوب داری،بدن خوش زخمی داری و پول بیمارستان خصوصی رفتن رو داری سزارین
مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانما سفت شدن جنین بصورت مداوم خطریه؟؟ ۴۰ هفته و دو روزم زایمانمم طبیعی
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خانما سفت شدن جنین بصورت مداوم خطریه؟؟ ۴۰ هفته و دو روزم زایمانمم طبیعی
انقباض داری؟؟؟
همراه با درد هست؟
اگه با درد هست برو زیر دوش اب گرم اگر قطع شد که هیچی ولی اگه بیشتر شد یا ریتمش منظم شد کاراتو بکن امادشو برو بیمارستان یه معاینه بشه شاید شروع دردات باشه
مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤