2777
2789

همه چیز بستگی به خودت داره

اگر روحیه ی قوی و توان جسمی بالا و صبوری کردن به درد رو بلدی طبیعی.البته پزشکتم باید معاینه کنه تکلیف لگنت معلوم بشه.

اگر پرستار خوب داری،بدن خوش زخمی داری و پول بیمارستان خصوصی رفتن رو داری سزارین 

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
من طبیعی اپیدورال بودم و خداروشکر راضیم سزارین چون تجربه ندارم نمیدونم چی بگم ار اطرافیانم اولیش م ...

آره مامان منم تجربه دوتاش و داره میگه طبیعی عالیه هنوز اون موقع انقد کلاس ملاس نبود

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما سفت شدن جنین بصورت مداوم خطریه؟؟ ۴۰ هفته و دو روزم زایمانمم طبیعی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
علم پیشرفت کرده که کمتر درد بکشیم.طبیعی واقعا سخته

خب برا طبیعی هم پیشرفت کرده

امکانتی هست ک باعث میشه درد کمتری حس کنی

من خودم ی دستگاه ویبره مانند ب کمرم و دلم وصل کرده بودن اینقد خوب بود ک ارومم میکرد، بعدش از این گاز تنفسی برام اوردن، اخرشم اپیدورال

واقعا اذیت زیاد نشدم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
همه چیز بستگی به خودت داره اگر روحیه ی قوی و توان جسمی بالا و صبوری کردن به درد رو بلدی طبیعی.البته ...

من خصوصی میرم ولی طبیعی

حساب کردم هزینه طبیعی من از سز بیشتر شده😂

۵۰۰ به کلاس ورزش دادم

هر کلاس تئوری ۳۰ تومن شده ۱۸۰

۵۰۰ ماما همراه

۵ و نیمم بیمارستان

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
خانما سفت شدن جنین بصورت مداوم خطریه؟؟ ۴۰ هفته و دو روزم زایمانمم طبیعی

انقباض داری؟؟؟

همراه با درد هست؟

اگه با درد هست برو زیر دوش اب گرم اگر قطع شد که هیچی ولی اگه بیشتر شد یا ریتمش منظم شد کاراتو بکن امادشو برو بیمارستان یه معاینه بشه شاید شروع دردات باشه

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

فقط اومدم بگم بهت خوش به حالت همبن قدر که اینقدر امید وار و روخیه داری عالیه 

بقیشو بسپار به خدا 

من ماه نهمم به زور رفتم سیسمونی گرفتم میگفتم چی قراره بشه 😁

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
من خصوصی میرم ولی طبیعی حساب کردم هزینه طبیعی من از سز بیشتر شده😂 ۵۰۰ به کلاس ورزش دادم هر کلاس ...

هزینه بیمارستانت خوب میشه

من سال ۹۴ زایمان کردم ۶۳۰۰ دادم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
نه ۶سال گذشته ولی واقعا فرقی نداره حتی از خودش پرسیدم

اخه خواهرم طبیعی زایمان کرد بعدش به مشکل خورد.کار خیلیا به عمل زیبایی میکشه.برای همون میخوام سزارین زایمان کنم.میترسم

خدایاشکرت❤️🙏