2777
2789
عنوان

نی نی های تیر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 78 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی رها جان نی نیت چی هس؟؟
من یک مادرم...☺من به اختیار خودم مادر شده ام تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را...تا بدانم حجم یک لب😊خند کودکانه ات میتواند معجزه زندگی دوباره ام باشد!!! من نه بهشت میخواهم،نه آسمان و نه زمین...😉😉 بهشت من ، زمین من و زندگی م نفس های آرام کودکی توست ک در آغوشم رویای پروانه آرزوهایت را میبینی!!!😍😍😍
بسلامتی ریحانه جان ایشالا بچه های همه صحیح و سالم پا ب دنیا بذارن
من یک مادرم...☺من به اختیار خودم مادر شده ام تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را...تا بدانم حجم یک لب😊خند کودکانه ات میتواند معجزه زندگی دوباره ام باشد!!! من نه بهشت میخواهم،نه آسمان و نه زمین...😉😉 بهشت من ، زمین من و زندگی م نفس های آرام کودکی توست ک در آغوشم رویای پروانه آرزوهایت را میبینی!!!😍😍😍
سلام نی نی من هم تیر ماهی یه
ﺧــــﺪﺍﯾـــﺎ... ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﮐﻪ . ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯽ ﻣﭽﻢ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﻓﺮﺩﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺁﻧﮑﻪ... ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﻢ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ...
پسرمنم تیرماهیه...براش استرس دارم...امیدوارم همگی بچه های خوشگلی به دنیا بیارین وسلامت وشادباشین
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
دختر منم انشالله تیر دنیا میاد
بنویسید به دیوار سکوت عشق سرمایه هرانسان است بنشانید به لب حرف قشنگ حرف بدوسوسه شیطان است وبدانید که فردا دیر است اگر غصه بیاید امروز تا همیشه دلتان درگیر است پس بسازید رهی را کنون تا ابد سوی صداقت برود و بکارید به هر خانه گلی که فقط بوی محبت بدهد
دکترم بهم گفته شکمت به ماهت نمیاد.هفته26ام...خیلی اعصابم داغونه.بهم گفت آب زیادبخور آزمایش نوشته...برام دعاکنید
من کرجم...زنگ زدم بیمارستان با بیمه تکمیلی هزینه اش پایینه خداروشکر...بیمارستانش خصوصیه.دکترم هم گفته دستمزد نمیگیره...اگه خرفش عوض نشه