2777
2789
سلام. ممنون از فروزنده عزیز برای همراهی همیشگی و تمامی دوستان عزیز. این محصول شامل کاملترین مجموعه کاردستی خلاق بر پایه شیوه آموزشی " مونتسوری " تهیه شده است. غالب بر پنجاه صفحه مقدمه در باره تمامی روشهای آموزشی ، آموزش خلاق محور ، مهارتهای تجسمی ، پرورش مهارتهای حرکتی ابتدای کتاب را تشکیل داده است. سپس بیش از پنجاه عنوان کاردستی خلاق با توضیحات مبتنی بر روش مونستوری شامل اهداف از پیش تعیین شده اهداف مکمل و هدف کلی کاردستی نوشته شده است. تمامی کاردستی ها از بهترین سایتهای بروز مرنبط گرفته و ترجمه شده است و دارای تصاویر با توضیحات کامل تمام رنگی می باشد . مزیت دیگر این محصول و در واقع " کتاب الکترونیک " همراه بودن هر کاردستی با چندین جمله انگلیسی می باشد که والدین می توانند در رابطه با آموزش بخش های متفاوت دایره لغاتی کودک و برنامه های آموزشی که می توانند از سایت " مادران امروز " نسبت به تهیه آن اقدام نمایند استفاده کنند. برای پاسخ به سوالات در خدمت شما هستم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با سلام. بلی پریا جان می تونید استفاده کنید. در حقیقت این کتاب الکترونیک هم برای کاردستی خلاق استفاده می شه هم برای پرورش زبان دوم از طریق روشهای غیر مستقیم عزیزم.
2805