2777
2789

سلام دوستان

كسي سالن تولد يا play house يا يه محلي براي تولد بچه ها مي شناسه كه رفته باشيد و از اجرا و كارشون راضي باشيد؟

جغرافیای کوچک من بازوان توست    ای کاش تنگ تر شود این سرزمین من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اینستا بزن اجاره سالن یا باغ یا ویلا واسه جشن کلی پیج میاد

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
تو اینستا بزن اجاره سالن یا باغ یا ویلا واسه جشن کلی پیج میاد

ميخوام مدل خانه بازي باشه ولي بشه توش تولد هم گرفت مثل سرزمين عجايب تيراژه (بجز اون)

بالونیا

بالونيا خيلي گرون ميشه .پك تولدش براي 30 نفر(مادر و كودك) حدودا 25 ميليون ميشه  

قبلنا با اين پول عروسي ميگرفتن  

بالونيا خيلي گرون ميشه .پك تولدش براي 30 نفر(مادر و كودك) حدودا 25 ميليون ميشه     قبلنا ...

ولی خیلی عالیه 

پک کامل رو نگیر 

شام میخوای بدی ؟ اگر شام بخوای بدی که خب واسه ۵۰ نفر همین میشه دیگه 

بدون شام در نظر بگیر فقط میوه و شیرینی و کیک

بالونيا خيلي گرون ميشه .پك تولدش براي 30 نفر(مادر و كودك) حدودا 25 ميليون ميشه     قبلنا ...

من واسه بازی دخترمو میبرم

یک ساعت ۱۸۰ تومن

ولی دیدم واسه تولد میان اونجا خوشم اومده

نمیدونستم اینقدر گرون میشه😑🤕😂

من واسه بازی دخترمو میبرم یک ساعت ۱۸۰ تومن ولی دیدم واسه تولد میان اونجا خوشم اومده نمیدونستم این ...

فقط وروديش 7 تومنه برا 5شنبه و جمعه - بقيه روزا 6 تومن

به تعداد هم كاري نداره تا 35  نفر مهمون رو پولش رو ازت ميگيره

ميخوام مدل خانه بازي باشه ولي بشه توش تولد هم گرفت مثل سرزمين عجايب تيراژه (بجز اون)

واسه این چیزا باید با یه گروه تشریفات هماهنگ کنی بیان برات انجام بدن دکورو، میتونی تو این جاهایی که درست کردن وسایل بازی گذاشتن واسه بچه ها که ساعتی بچه هارو بزاری اونا صحبت کنی اجاره کنی واسه یه روز اگه میخوای بچه ها بازسی کنن ولی فکر نمیکنم تولد جالب باشه بچه ها میرن فقط بازی میکنن حالت تولد و جشن نداره اونجوری

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

برو یه سالن اجاره کن که واسه جشن باشه  یه گروه تشریفاتم بگو بیان تم کودک بزارن  خیلی کمتر میشه  چه خبره ۲۵ میلیون

واسه این چیزا باید با یه گروه تشریفات هماهنگ کنی بیان برات انجام بدن دکورو، میتونی تو این جاهایی که ...

اوهوم درست ميگي

خونه هامون هم انقدر كوچيكه و پر از وسيله كه نميشه چندتا بچه رو باهم جمع كرد

گناه دارن بچه ها ديگه يه تولدشون هم نميشه براشون كاري كرد