2777
2789

سلام دوستان روزتون بخیر و شادی همراه با عشق و سلامتی و برکت🌸⁦❤️⁩

ذکر الله الصمد ب معنای خدا بی نیاز است 

نیت کنید برای سلامتی و ظهور امام زمان و حاجات خودتون و تعداد ذکری ک تلاوت میکنین رو اعلام کنین 💓🍀

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ۱۰۰ تا 

هر کی پستمو‌ میبینن خواهشاً دعا کنه مرسی واقعا شدیدا محتاج دعام 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
عزیزم ۱۰۰ تا  هر کی پستمو‌ میبینن خواهشاً دعا کنه مرسی واقعا شدیدا محتاج دعام

آن شاغلان دلت شاد بشه و خبرای خوش بشنوی🌸⁦❤️⁩

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
100تا التماس دعا

دلت شاد. ب حاجاتت برسی ب زودی و خیر آن شاالله 🌹⁦❤️⁩

سلام عزیزم صبح بخیر ۱۰۰مرتبه التماس دعا

سلام دوستم صبح شما هم بخیر هفته ی خوشی داشته باشی💓🍀

دلت شاد

100 تا سهم من

التماس دعا

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
100 تا سهم من التماس دعا

خوشبخت و سعادتمند باشی🌸⁦❤️⁩

صدذکرسهم من برامنم لطفاخیییلی دعاکنید

دلت شاد یک سلام ب امام حسین دادم از طرف شما 💓🍀

500التماس دعا ان شاءالله مشکل همتون حل بشه ب مراد دلتون برسین

دلت شاد موفق و خوشبخت و سلامت باشی🌸⁦❤️⁩