2777
2789
هستی جون- اسم خیلی سلیقه ایه، من هم اوایل فقط به ذهنم همین مدلها اسمها میومد، ایرسا و مهرسا و پارمیس و.... ( با احترام به همه اونایی که اسم خودشون یا دخترشونه و این مدل اسامی رو دوست دارن) ولی بعد از یه مدت خیلی دلمو زدن و الان یه اسم قدیمی با معنی قشنگ و لطیف رو خییییییییلی بیشتر میپسندم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیییلی سخته هستی جون! ولی در کل، نظر سنجی کردن معمولا خیلی کمک کننده نیست و بعضا بیشتر باعث سردرگمی میشه- از الان تا وقتی نی نی دنیا میاد وقت داری، اسمهایی که خوشت میاد رو یاد داشت کن ، با همسرت مشورت کن، صدا بان اون اسمها رو با لحن های مختلف! لیستت در طول زمان کم و زیاد میشه، در نهایت یکی دو تا اسم بیشتر به دلت میشینه با همسرت هماهنگ کن و یه سلامتی اسم بچه رو بذارین، بخوای نظر همه رو برآورده کنی مجبور میشی صبر کنی تا بچه بزرگ شه خودش اسمشو انتخاب کنه!!!
منم زیاد خوشم نیومد...اما آوینا بازم بهتره... من اینا رو میپسندم...::: ملورین...نفس...طنین...عسل...رها...
اینم کسرا کوچولوی من در حال تاب بازی خوابش برده..تو رو خدا ببینید خاله های مهربون...فقط یه لایک کوچولووو (http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015050815310328837)