2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین تو

159 بازدید | 27 پست

من مجردم

زندگی متاهلی ازین نظر چجوریه

هردو مثلا سر کار بریم خب

من نمیتونم برای نیازای خودم از جیب یکی دیگه استفاده کنم حس حقارت بهم دست میده دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه وقتی ازدواج کردم سرکار باشم و این حرفا

بعد مثلا خونه رو ماشین رو شوهر باید بگیره یا زن؟خریدهای خونه چجوریه؟خریدهای شخصی چجوریه

حساب جدا دارن یا نه با یه حساب خرید میکنن

خیلی این حس منو درگیر کرده که پیش شوهرم حس حقارت نداشته باشم دستم تو جیب خودم باشه پول به اندازه کافی داشته باشم و الان که سرکار نمرم سنم به نسبت کمه و دانشجوام کار خاصی باردرامد خاصی نمیشه کنم و دستم  تو جیب پدرمادرمه حس بدی دارم

میشه شما بگین چجوری خرج میکنین در این زمینه ها

هر کی یه مدل زندگی میکنه

ما کارت جدا داریم و هرکدوم لازم شد خرج میکنیم. بایدی وجود نداره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه و ماشین رو که شوهر میخره حالا زن هم میتونه برای هدیه بخره 

خریدای خونه خرجش با مرد هست 

حسابای بانکی هرکی میتونه برای خودش داشته باشه

بهترم هست که سرکار بری خودتم یه پولی داشته باشی

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !

کارکن اما پولاتو فققققط جمع کن یا خرج خودت کن. اصلا تا وقتی شوهرت نیاز پیدانکرد و ضرورت نداش پول بهش نده یا خرج خونه نکن ک بد عادت میشه.تازه بیرونم ک میرین خرید با پول اون برای حودت خرید کن. تا روی پول تو حساب نکنه. 

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

هرکس یه اخلاقی داره ما الان بگیم کارت جدا مثلا شوهرت شاید بگه کارت مشترک باید باهمسرت اینا رو شب خ استگاری بگی ن الان و اینجا بنطر من مجرد ها نباید بیان اینجا واقعا منک متاهلم اینجا اومدم چند روز کلی ذهنیتم نسبت ب اینده عوض شده و فکرای و بد ومنفی اومده تو سرم 

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی
خیلی هم عالی🌸

راستی کارای خونه هم باهم انجام میدیم

برای اونم بایدی وجود نداره😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
سرکار که صد درصد باید برم حدداقل درحدشوهرم در امد داشته باشم

آره حتما برو از پولت هم فقط برای خریدای شخصی استفاده کن 

سعی کن بیشتر پس انداز کنی

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
متوجه نمیشم چرا شوهر نباید کار خونه بکنه 😕

اصلا اینطور نیستش

الان پدر و مادر من هر دو سر کار می رن و هر دو هم تو این ۲۰ و خرده ای سال با هم کارای خونه رو کردن

منم الان مجردم ولی همین رویه رو برای اینده‌م می خوام 

چون واقعا هر دو دارن تو اون خونه رندگی می کنن و هر دو باید هزینه هاشو تقسیم کنن و با هم پرداخت کنن

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink