2777
2789
عنوان

خبرنامه***رفقای کلوپ تابستون وچهارم مهر 90***

| مشاهده متن کامل بحث + 117814 بازدید | 2255 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامممممممم

وانیا امروز یه ذره بد قلق بود ووو براش شیاف استا گذاشته بودم

باز شب موقع خواب دیدم هی داره تاله میکنهو یه ذره داغه هم شیاف گذاشتم و هم شربت دیفت دادم بچن پرید تو گلوش2 ساعت داشت سرفه میکرد ............تازه خوابید

نمیدونم چشهههههههه تبش اون قدر نیس فقطدر حد یه ذره داغی ................ معمولا دکترا برا این تب و سرما خوردگی دارو نمیدن

و نمیدونم شاید واقعا برا دندونشه....................؟؟؟
سنگها شاید....ولی گنجشک ها هیج وقت مفت نبودند.........قلبشان همیشه میزد....!!
سلام دوستان عزیزم
شما تیمارستان خوب و تمیز سراغ ندارید.به من ادرس بدید؟؟؟
از وقتی امیدرضا 4 دست و پا میره هر روز یه سکته میکنم.چشم سفید دستش رو میگیره بلند میشه بعد دستاش رو ول میکنه میافته زمین.امروز هم از روی تخت افتاد.خدا بهش رحم کرد .انقدر به خودم زدم که از حال رفتم.خدا رو شکر فقط یکم سرش قلمبه شد و کنار ابروش کبود شد.از همه کارم افتادم فقط دنبال آقا هستم بازم بلا سرش میاد.

تو رو خدا مواظب بچه ها باشید گریههههههههه
چون میگذرد غمی نیست
حراج لباس و جوراب شلواری مارکدار بعلت مسافرت :

دوستان گل سلام
دوباره بعلت مسافرت میخوام تخفیف ویژه داشته باشم چون یکماهی نیستم

مثل قبل از مکه رفتنم که خدارو شکر شماها استقبال کردید و راضی بودید

این ادرس وبلاگمه البته همه لباسها تو وبلاگ نیست .

http://nazdoneh2.blogfa.com/
سلام
سال نو همگی مبارک امیدوارم سال شاد و سلامتی داشته باشین
من از اول تعطیلات مشهد هستم،،اومدنمون خیلی سخت شروع شد چون لحطه اخر پروازمون کنسل شد و مجبور شدیم با ماشین بیایم،،یاس تا دو روز عملا گیج بود،،،،
از دیروز هم سرماخورده و ابریزش بینی داره،،بردم دکتر و دیفن هیدرامین میدم،خدا کنه تب نکنه

در صمن رانندگی بچم هم کلی پیشرفت کرده..نشستنش هم همینطور اما هنوز توی سینه خیز رفتن تنبلی میکنه

خوش بگدرونین و مواطب بچه هاباشین
سلاممممممم

ایشالا که زود زود اقا طاهای گل گلاب سلامت بشه و دل مامان شو این قدر نلرزونه

خدایا همه ی نی نی ها رو صحیح و سالم نگه دار

سنگها شاید....ولی گنجشک ها هیج وقت مفت نبودند.........قلبشان همیشه میزد....!!
سلام

باشگاه کودک تماشا از شنبه 19 فروردین آماده پذیرایی از شما مادران عزیز همراه کوچولوهای گلتون هست .

آدرس : تهران شهرک غرب . بلوار شهید فرحزادی . خیابان طاهرخانی . پلاک 61 . برج تماشا . باشگاه کودک تماشا .

تلفن : 22374857
بچه ها طاها رو بردم یه دکتری براش شیر خشک بیومیل سوی تجویز کرد گفت شکمشو جمع میکنه واقعا عالی بود

دوباره پی پی شو دادم ازمایشگاه ببینیم نتیجه چیه

همچنان بدنش دونه میزنه
پسر من هم از دیروز دچار تب و اسهال و استفراغ شده. کلا شیر خشکیه و شیر خشکش هم بیومیل سوی هست ولی اسهالش قطع نمیشه. من هر یک ساعت دارم پوشک عوض میکنم. تبش هم هی قطع میشه هی میاد.

استفراغ داشت. شربت کلروپرامید دادم بهتر شد ولی داره اثرش میره و انگار دوباره میخواد بالا بیاره.

میخوام ببرمش اورژانس بیمارستان یا کلینیک پگاه.
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
سلام به همگی
وای میبینم که چند تا از نی نی هامون مریص شدن..انشآلله زودی خوب بشن و ماماناشون رو از نگرانی دربیارن
یاس منم سرما خورده..خس خس میکنه. .کنارم خوابه
و اما امروز دخملی بالاخره دس دسی رو یاد گرفت..یه فامیل بسیج شده بودن بهش دست زدن یاد بدن
اینجا دورش شلوعه داره استعدادهاش شکوفا میشه ش
خدایا بچه هامون رو سالم نگه دار
سلام بچه ها خوبین؟
امیدوارم که امروز بهتون خوش گذشته باشه
پسر من همچنان بد حاله تبش کمتر شده ولی تنش ریخته بیرون مثل حساسیت اما تمام تنش و امروز دو بار وحشتناک بالا اورد
اشتها هم نداره
2810