2777
2789
عنوان

خبرنامه***رفقای کلوپ تابستون وچهارم مهر 90***

| مشاهده متن کامل بحث + 117814 بازدید | 2255 پست
سلام
پسر من امروز ٧ ماه و پنج روزشه
غلت میزنه ولی نمیتونه برگرده . ٣٦٠ درجه دور خودش می چرخه و عقبی هم میره هنوز جلو نمیره
دس دسی بلده یکم هم میشینه در حد سی ثانیه گاهی یک دقیقه بعد پخش میشه روی زمین
شبا خیل بد می خوابه که دکتر گفته به خاطر الرژیش هست. وقتایی که دارو میخوره شبا ساعت ١١ ٣ ٥ ٧ برای شیر بیدار میشه که نظر خودمون خیلی خوبه
فوق العاده بد غذاس و فقط سرلاک رو فعلا خیلی خوب میخوره
معمولا موقع خواب بهانه میگیره براش اهنگ می زارم یا بیش پیش می کنم می خوابه
کلا بسر خوبیه اهل زن و زندگیه کسی شمارش رو می خواد بدم ههههه
سلام لطفا لیست منو هرکی میاد تکمیل کنه و دوباره بذاره

کسایی که 100 در 100 میان مهمونی:
مهسا
طلیعه
بانو
ازاده مامان رز
آری
مهرسا
خورشید
بهاره مامان آوا
الهام مامان آوا
مهدیه مامان سارینا
گیلاس و بچه هاش

کسایی که 50-50 میان:
منیس
ملیسا
مریم مامان سوفیا
مژگان

اینا یادم بود.هرکس میومد،اضافه کنه اسمشو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لطفا لیست منو هرکی میاد تکمیل کنه و دوباره بذاره

کسایی که 100 در 100 میان مهمونی:
مهسا
طلیعه
بانو
ازاده مامان رز
آری
مهرسا
خورشید
بهاره مامان آوا
الهام مامان آوا
مهدیه مامان سارینا
گیلاس با دختر گلش!!!!!!!!!

کسایی که 50-50 میان:
منیس
ملیسا
مریم مامان سوفیا
مژگان

اینا یادم بود.هرکس میومد،اضافه کنه اسمشو
هر چند من زیاد تو کلوب نمیام اما چون از اوایل حاملگیم تا همین جالا خواننده خاموش کلوبتون بودم خودم احساس میکنم جق اب و گل دارم !!
جونم برات بگه دخترم یاس 25 مرداد به دنیا اومد...الان 6 ماه و 24 روزشه فکر کنم...غلت میزنه..یعنی میتونه بزنه اما بچه ام تنبله فرز نیست هر وقت عشقش میکشه میزنه!...به جاش همش دلش میخواد بایسته و عاشق روروئکه...تا یه 10 تا 15 ثانیه ای هم تنهایی میشینه اما بعدش کله با میشه!
سینه خیر هم اگه یه چیزی بذارم بشت باش تا فشار بیاره یکی دو متری میره...اونم با غزغر فراوان...
دندون هم نه خبری نیست...از 3 ماهگی همش اب دهنش روونه و اذیت میشه اما خودش هنوز نیومده...احساس میکنم نزدیکه چون خیلی بی تابی میکنه...

دیگه چی بگم؟...غذای کمکی رو هم از ماه فبل شروع کردم...الان سوب مرغ و گوشت میدم با همون سیب زمینی و هویح و برنح و رشته و جعفری..فرنی با موز میدم ..سرلاک برنج میدادم که دو سه روزه گندم و شیرش رو میدم...یه هفته ای هست که زرده تخم مرغ رو شروع کردم...امروز هم بوره سیب زمینی با کره دادم.....خرما سیب جو گندم و ماست کدو تنبل هم توی نوبتن!

همینها دیگه...همش همین بود.

یادم رفت بگم..دخترم خیلی وقت بود صداهایی مثل دد،م م ،ب ب ، اب در میاورد..الان چند روزه قشنگ میگه ما ما....خیلی خیلی کیف میکنم..مخصوصا وقتی قیافه باباش رو میبینم..ها ها

منم اطلاعات پسری رو بذارم
امیدرضا الان 7 ماه و 3 هفته و 4 روزشه.وزن و قدش هم 9 /500 &72
هفته قبل 2 تامرواریدای پایینش در اومد خدا رو شکر
از6 ماهگی کامل میشینه و غلت میزنه
از 2 هفته پیش هم بل میره(بین 4 دست و پا وسینه خیز)
همش هم دوست داره از آدم بگیره و وایسه
راستی از دیروز هم یه چیزایی مثل ماما و بابا میگه(بابا رو واضح تر )
دیگه غذا هم از 5 ماهگی شروع کرده همه چی (مجاز) هم میخوره کم و بیش البته باید تنوعش رو زیاد کنم
خدایا شکرت که میتونم راجع به پسرم این همه چیز تعریف کنم
چون میگذرد غمی نیست
سلام مامانا دلم سوخت الان همه تون مهمونی هستید و حسابی هم داره بهتون خوش میگذره چقدر دلم میخواست بیام ولی تنبلی کردم الان پشیمونم و پشیمونی دگر سودی ندارد
جای منو حسابی حسابی خالی کنید یه سبد گل بذارید جای من

خوب اومدم خداحافظی کنم اصلا من دیگه از این کلوپ میرم
دلم گرفتههههههههههههههههه از همتون
دارم میرم
هههههههههههههههههههههه
فکر کردید منم که دارم میرم نخیرررررررررررررررررررررررررر
این زمستونه که داره میره

ولی اومدم عید رو تبریک بگم و برم
خوب سال 90 هم گذشت برای ما که خیلی خوب بود چون خدا یه فرشته کوچولو بهمون داد
بچه ها یادتونه پارسال عید خجالت میکشیدیم بریم مهمونی میگفتیم شکممون بزرگ شده
ولی اون موقع بهونه داشتیم امسال واقعا خجالت میکشیم چون بهونه هه از تو شکممون اومد بیرون و ما هنوز شکم گنده ایم هههههههههه
وای چقدر پارسال عید استرس داشتیم ولی الان فرشته های خوشگلمون توی بغلمونن و هر جا بریم سرمون رو بالا میگیریم به خصوص که الان دیگه از اب و گل در اومدند
بچه ها سال خوبی رو با شماها داشتم تو این کلوپ به من خیلی خوش میگذشت
همه تون رو دوست داشتم با شماها خندیدم براتون درد دل کردم با مریضی بچه هاتون ناراحت شدم برا درسا که رفلاکس شدید داشت و قرار بود عمل بشه گریه کردم همیشه ذوق موهای هامون خان و پرهام رو کردم عشق کپلچه سودی بودم و به شعرهایی که گیلاس برا شومبول طه میخوند کلی خندیدم و عاشق چشمای پرنیا خوشمله بودم و و وقتی وانیا چهار دست و پا رفت کلی خوشحال شدم و ای جان بگم از دماغ عملی کلوپ پارمین جان و خلاصه عاشق همه نی نی های کلوپ بودم ( اروشا، فاطمه نورا، پارمین زهره و شایان مدیر و همه و همه) ببخشید اگه کسی از قلم افتاده خلاصه همه تون رو دوست داشتم
الان که دارم مینویسم دلم براتون تنگ شد
خوب زیادی نوشتم الان گیلاس میزنتم

خوب امیدوارم عید به همه خوش بگذره و سال خوبی رو شروع کنید و انشالله تا پایان سال یه نی نی دیگه تو شکمتون باشه هههههههههههههههههههههههههههه
سر سفره هفت سین برا همه نی نی ها دعا کنید و برا تمام ماماناییکه دوست دارند نی نی داشته باشند
بسه دیگه برم
عیدتون پیشاپیش مبارک باشه
واى گیلاس جون من که کارى نکرده بودم دست تو درد نکنه خانومى مخصوصا بابت هفت سین منیس جون از تو هم خیییییییییلى ممنونم
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
2810