2777
2789
پیرو ساماندهی به بخش تبادل نظر و جلوگیری از رفتارهایی که باعث ادیت و مزاحمت کاربران شده و بی نظمی عمومی را در پی داشته، با اضافه شدن چند همکار جدید به تیم مدیریت نی نی سایت، مقررات زیر با جدیت پیگیری و اجرا خواهد شد.
از کلیه کاربران جدید و قدیم خواهشمندیم که این مقررات را دقیقا اجرا نمایند.
از کاربران پیش کسوت انتظار دارم ما را بیشتر یاری و کاربران جدید را راهنمائی نمایند

ضوابط ایجاد تاپیک:
1 - تاپیک در در بخش مناسب موضوعی ایجاد کنید.
2 - از زدن تاپیکای بی محتوا، جنجالی و موضوعات ممنوعه خودداری کنید
3 - تاپیکای تکراری ممنوع. (ابتدا موضوع و سوال مورد نظر را سرچ کنید در صورت نیافتن جواب سوال را در بخش مربوط به خود مطرح کنید. در صورتی که سوال در قسمت مربوط به خود مطرح نشود و بخش عمومی رو اشغال کند حذف یا منتقل میشود.
4 - از صدا زدن دوستان خود به وسیله زدن تاپیک خودداری کنید. و از طریق پیغام خصوصی دوستان خود را بیابید
5 - از ارسال پیغام خصوصی بخاطر سوال و گوشزد در جهت تایید عکس و ... به مدیریت سایت خودداری کرده و از طریق تماس باما و نیز تاپیک اختصاصی نی نی یار ها پیگیر مشکلات خود باشید .
6 - تاپیکای فروش کالا، خدمات و هر نوع تاپیک درآمدزا در بخش های تخصصی و عمومی ممنوع بوده و بدون درنگ حذف خواهند شد لطفا دنبال تاپیک خود نگردید.
7 - تاپیکای ورود به حریم خصوصی کاربران که باعث ایجاد تنش می شوند، ممنوع بوده و حذف خواهند شد.
8 - سعی کنید از زدن بیش از 5 تاپیک در روز خودداری کنید.
9 - تاپیکایی که موضوع یا سوال مقطعی دارند بعد از گرفتن جواب حذف شوند. ( مانند پرسیدن ادرس. شماره تلفن مکان خاص. و...)

به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیتم 6 هزارتا لایک داره . امیدوارم این مشکل برای همیشه حل بشه
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
2810