2777
2789
دخترمنم همش میگه یباربردم سونوگرافی گف گره لنفاوی شکمش ورم کرده .یمدت بهتربودبازم ازنوع مس قبل شده

راستش نبردم دکتر فقط متوجه شدم نفخ غذاها رو خوب بگیرم وعده های کوچک تر بدم مایعات سرد ندم  و تنقلات را حذف کردم مگر بعضی وقت ها به ندرت 

هر وقت بگه دلم درد می‌کنه گلاب به روت شکمش رو مالش نرم میدم دور خونه باهم راه میریم مثل پیاده روی تا موفق بشه بره پی پی (ببخشید )

دیگه بعدش راحته  

راستش نبردم دکتر فقط متوجه شدم نفخ غذاها رو خوب بگیرم وعده های کوچک تر بدم مایعات سرد ندم  و تن ...

اره سردیجات خیلی تاثیرداره دخترمنم سردی بخوره بدتره.ولی خب بازم بایدببرم دکترخیلی فکرم درگیره بخداهرهفته دارم میبرم دکترهروقت یجاش مشکل  داره.الرژی هم داره چنبارهمین بردم

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره سردیجات خیلی تاثیرداره دخترمنم سردی بخوره بدتره.ولی خب بازم بایدببرم دکترخیلی فکرم درگیره بخداهر ...

من یبار یه کاری رفتم گفت دنبال درد نگرد .....  اینجور بچه ها روده حساس تری دارن بزرگتربشن بهتر میشه ..... 

البته یبار پیش یه متخصص خوب بیرون چک کنند خیالت راحت سه .بعدش رعایت غذایی کن براش ببین با چه غذایی راحتره 

الانکه هواسرده همیشه سوپ داغ داشته باش ووایی نبات بعد از غذای چرب و... نفخ حبوبات رو بگیر  اجازه نده دوتا سردی با هم بخوره مثل مرغ و ماست و.... تنقلات رو تقریبا حذف کن 

من روزانه یه لیوان آب سیب و هویج میدم بهشون واسه روده خیلی خوبه .و برخلاف مادرای دیگه  اجازه میدم بعد از غذای سنگین چایی کمرنگ بخورن . به لباسشم دقت کن شب می‌خوابه کمرش بیرون نیفته سردیش بشه ..... 

مادری شغل تمام وقت☺️☺️☺️

انشاالله سلامت باشید در پناه خدا

من یبار یه کاری رفتم گفت دنبال درد نگرد .....  اینجور بچه ها روده حساس تری دارن بزرگتربشن بهتر ...

بردمش چن جادکتر.دکترغددهم بردم.بازم استرس دارم خیلی ب اینچیزافکرمیکنم هی سرم میاد.ممنونم گلم ک وقت گذاشتی.خدابچه هات برات حفظ کنه

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️