2777
2789
عنوان

لطفا بخونیددد

86 بازدید | 6 پست

من یکسال پیش با ی پسره آشنا شدم باهم رفیق بودیم همه جوره پشتم بود و هوامو داشت..تا اینکه یه روز بهم گفت بیا رل بزنیم من بنا به دلایلی گفتم نه...چند ماه بعدش رل زد و رابطه ما خیلی خیلی کمتر شد...حالا الان خیلی پشیمونم ک قبول نکردم 🤦‍♀️☹ب نظرتون میتونم کاری کنم کات کنه با رلش؟؟؟

عزیزدلم ،اینطور فک کن اگه ایشون ازته قلش دوستون داشت نمیرف سریع رل بزنه

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه بعد چند ماه قرار نیست که همیشه تو فکر ایشون باشه

خیلی از اقایون حتی بعداز ازدواج درگیر دوست داشتن دوست دختر قبلیشون میمونن و اکثرا برای فرار از همون موضوع ازدواج میکنن 

دیدم ک میگم

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
خیلی از اقایون حتی بعداز ازدواج درگیر دوست داشتن دوست دختر قبلیشون میمونن و اکثرا برای فرار از همون ...

خیلی از اقایون همشون که نه!

شاید این اقا و دوست دختر جدیدشون واقعا همو دوست داشته باشن دلیلی نداره بخاطر یه گمان رابطشونو خراب کنه

ادمایی که کنارتن قدر نعمتی که دارنو میدونن یا بیام ببرمت؟!😐
خیلی از اقایون همشون که نه! شاید این اقا و دوست دختر جدیدشون واقعا همو دوست داشته باشن دلیلی نداره ...

اره منم همینو میخوام ، چیزی که گذشته گذشته

خواستم بگم ک شاید رابطه بهتری رو ساخته و ایشونم باید از فکر کردن بهشون دست برداره و بفکر اینده باشه نه درگیر گذشته