2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر کار میری؟کلا دیگه بچه نمیخواستی دوستم؟
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
خیلی سختت میشه حالا شوهرت چی میگه؟
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
عزیزم متاسفم اما دیگه نمیشه کاریش کرد باید بپذیری
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
آره مامی راست میگه .سقط هم که گناه داره.خدایا چه حکمتی پشت این مسایل هست یکی با هزار دوا دکتر بینتیجه میمونه یکی با دستگاه حامله میشه.قربونت برم خدا.دامن همه منتظرا رو سبز کن
منم ایودی دارم حالا همه منو مسخره میکنن که تو چرا دستگاه گذاشتی بازم با کاندوم و یا طبیعی جلوگیری میکنی حتی مامای بهداشت هم گفت بیخود داری هم خودتو هم همسرتو تو سختی می اندازی اما من فکر همین چیزا رو میکنم خیلیها با دستگاه هم باردارشدن خوب
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
الهی پریزاده منم واسه اونایی که باکلی درمان هم نمیشن ناراحت میشم اینطور مواقع قربون خدا برم
همون من خوبم که حسابی محکم کاری میکنم چون واقعا بیشتر از دوتا نمیخوام خدا حفظشون کنه دوتا بسته ادمی هم نیستم به سقط فکرکنم بخاطر همین خیلی سخت میگیرم
حالا انوشای مامان شما دومیته خوبه یکی هم کم بود برات زیاد غصه نخور باهم بزرگ میشن فاصله شون هم خوبه دق هم نکن مگه ادم کیوداره دراینده بچه هم نداشته باشه عزیزم خوش روزی باشن بای