2777
2789
عنوان

افکار منفی

144 بازدید | 14 پست

سلام .بعد از خواندن یه عالمه کتاب روانشناسی و گوش دادن به سخنرانی های دکتر هلاکویی به این نتیجه رسیدم که افکار منفی و مثبت مانند بذر دانه وارد ذهن و قلب ما میشوند. این خود ما هستیم که به این فکر میچسبیم و آن را آبیاری می کنیم یا اینکه آن را حذف می کنیم و از ریشه میکنیم. انتخاب دست خود ماست. فقط یک سوال برای من باقی مانده است و اگر آن را هم پیدا کنم خوشبختی و آرامش و شادی از آن من است.چطور این افکارمنفی را از ریشه بکنم و به آن نچسبم؟ آیا شما میدانید؟

بله من میدانم😐

بذار با مثال برات بگم 

یه ۲۰۶ آلبالویی رو تصور کن 

حالا بش فک نکن 

بش فک نکن 

بش فک نکن بش فک نکن بش فک نکن 

چه اتفاقی افتاد تونستی بش فک نکنی؟

تاپیکامو نخون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه لحظه بهش فکر کردم بعد فکرم جای دیگر رفت

زمانی که به زانتیا فک کردی دیگه به ۲۰۶ فکر نکردی

افکار منفی هم مثل اون ۲۰۶ هستن این خلقت انسانه که وقتی نخوای یه کاری کنه بدتر مغزش میره سمت همون کار و مقاومت میکنه تنها راه فرار از افکار منفی مشغول شدن به افکار مثبته وگرنه هرچیو بگی بش فک نکن بدتر فک میکنی 

تاپیکامو نخون  
چرا قانع نشدی😐

خدا وکیلی الان این حرف رو بهت گفتم افکار منفی به ذهنت آمد یانه.مثلا این پسر رو نگاه آبروی مرو برد یا مثلاً به خودت گفتی چرا این رو نوشتی ابروت رفت و...

خدا وکیلی الان این حرف رو بهت گفتم افکار منفی به ذهنت آمد یانه.مثلا این پسر رو نگاه آبروی مرو برد یا ...

نه نیومد اونی که تو میگی افکار منفی نیست که 

این در اثر قبول نداشتن خود میاد سراغ آدم 

من خودمو این شکلی قبول دارم میدونم کلی آدم هست که ممکنه عقاید منو قبول نداشته باشن کلی آدم هستن میخان از من سوتی بگیرن کلی خودم ممکنه سوتی بدم و هیچکدوم اینا و مورد تایید نبودن ها آبرو رفتن نیست الان تو گفتی قانع نشدی من نگفتم آبروم رفتم گفتم شاید جاییشو نفهمیده شایدم ایده بهتری براش داره که بگم برام توضیح بده 

چون من قبول دارم که یه انسان ناقصم و حرفام درست مطلق نیست پس احساس خجالت نمیکنم وقتی یکی تاییدم نکنه 

تاپیکامو نخون  
نه نیومد اونی که تو میگی افکار منفی نیست که  این در اثر قبول نداشتن خود میاد سراغ آدم  م ...

پس شما راز پاک کردن افکار منفی رو میدونید.قدر خودتون رو بدونید.یه سوال آخه افکار مثبت رو از کجا پیدا کنم در آن لحظه

پس شما راز پاک کردن افکار منفی رو میدونید.قدر خودتون رو بدونید.یه سوال آخه افکار مثبت رو از کجا پیدا ...

اگه منظورت از افکار منفی اون جمله نکنه آبروم رفت ... و ایناست که برا ازبین بردنش باید دیدتو به جامعه و خودت تغییر بدی 

ولی اگه افکار منفی مثل نا امیدی ترس منفی بافی خیالات چرت که هیچوقت اتفاق نمیفته با کار های مثبت مثل درس خوندن کتاب خوندن ورزش کردن رانندگی دوچرخه سواری و.... هزارتا کار خوب دیگه دفع میشن

تاپیکامو نخون