2777
2789
عنوان

بیایید😭😭😭کسی از سنگناک برای سنگ کیسه صفرا جواب گرفته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17332 بازدید | 38 پست
شما چکار کردید برا مادرتون؟ 

من هنوز هیچی، منتظرم بره دکتر سونو بنویسه که اندازه سنگها مشخص شه، اگر کوچیک باشن بگم رژیم سنگناک رو بگیره

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره عزیزم اولش ترسیدم یه سایت به نام آگاهیو سلامت دیدم یه نفر انجام داده بود اونجا کلی آدم اومده بود ...

عزیزم منم مادرم داره میخوام براش انجام بد

میشه سرخود یدون نسخه پزشک؟؟

شما جا دکترش رفتید؟؟ 

و یه سوال دیگه اینکه با همون فرعیات دیگش انجام دادید که معده خالی باشه و شام نخورید و روغن زیتون با گریپ فروت بخورید و...‌؟؟؟ یا فقط پودرش و مصرف کردید؟؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
میگن تا 6 الی 8 بتر باید انجام بشه تا تمام سنگا دفع شه من هنوز دو بار انجام دادم یعنی تا زمانیکه دیگ ...

ببخشید ان قد وقتتون و میگیرم نگران مادرمم نمیخوام عمل کنه تا جایی که بشه

میگم اسهال داره و دل درد بعد مصرف این دارو؟؟؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
سلام عزیزم مادرتون چکار کرد باسنگهاش؟

سلام گلم هیچی عمل نکرد فعلا هستن 

سلام ببخشید ، پودر رو استفاده کردند؟ بعدش رفتن سونو ؟

سلام خیر

خانما خاهشا این پودرو سرخود نخورین مادر من خورده حالش خیلی بده الانم بیمارستانیم هردارویی با هر ادمی ...

از کجا معلوم شما دکتر جراح نیستی من خوردم کلی سنگ دفع شد دیگه دردم وحشتناک نیس خ آروم شدم

خانما خاهشا این پودرو سرخود نخورین مادر من خورده حالش خیلی بده الانم بیمارستانیم هردارویی با هر ادمی ...

چرااااا

سنگ تو مجراش گیر کرده حتما😥

منم آخر عمل کردن شخص مورد نطرم ولی خودم میخوام انجام بدم البته سنگ صفرا ندارم کبدم چربه

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
از کجا معلوم شما دکتر جراح نیستی من خوردم کلی سنگ دفع شد دیگه دردم وحشتناک نیس خ آروم شدم

دوستان من چند ماه پیش استفاده کردم فکر کردم دفع شده هی دستشویی میرفتم تو پست اول یه عکس گزاشتن اونجوری سبز رنگ میومد درد هم نداشتم چند روز پیش باز تکرار کردم سنگناک رو بعداً رفتم سونوگرافی فکر میکردم دفع شده ولی خیلی شوک شدم سنگ هام چند میلی هم زیاد شده بودند