2777
2789
عنوان

متولدین فروردین

| مشاهده متن کامل بحث + 212575 بازدید | 83 پست
سلام به شقایق جون خوبی نگین گل خوبه؟ راستش من کتاب زیاد به فرناز نشون میدم وبراش میخونم همینطور شعر این کتاب تقویت هوش چیه از کجا براش بگیرم راهنمایی کن لطفاً راستی ساکن کجایی . کجا کار میکنی البته اگه فضولی نباشه. من اصفهان هستم وکارمندم توی شهرداری .تلویزیون هم نشون فرناز میدم اما کم اونم کارتون بدش نمیاد دوست داره دختر گلت رو ببوس.
مهربانی تضمین لحظه هاست . برای مهربانیت جوابی جز دوست داشتنت ندارم .
سلام . صبح بخیر. کتابهای شیوه های تقویت هوش 3 سری است . با تصاویر و عکسهای رنگی که ذهن بچه را اماده می کنه . بنظر من خیلی جالبه و ئقت چه را بالا می بره. من الان باید برای دخترم 9-12 ماهگی را بخرم . فروشگاههای کودک اموز که اصفهان هم حتما شعبه داره ، این سری کتابها وجود داره. من که هر وقت به فروشگاه کودک اموز میرم خیلی علاقمند به خرید می شم. چون برحسب سن کودکمان خیلی چیزهای هوشی پیدا می شه. بقول شوهرم من خودم کنجکاوترم و مثل بچه ها وسائل سرگرمی را دوست دارم. یه سری کتاب است ( 7 یا 8 جلدی ) با نامهای آقا اسبه، خانم مرغه و ... که دخترم خیلی دوست داره و زبان حیوانات براش تعریف می کنم. کاملا کتابهاش را می شناسه ( برای 0 تا 3 ساله ) .
من بچه شمالم ( بابل ) . ارشدم را صنعتی اصفهان گرفتم. خاطرات خوشی را انجا دارم ، چون انموقع با نامزدم زیاد اصفهان گردی می کردیم. الان هم کارمند جهاد کشاورزی هستم فرناز گلت را ببوس. راستی دخترت دندون دراورده. دخترم 2 تا دندون داره و مرتب صورتم را خیلی محکم گاز میگیره. جای دندوناش میافته.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شقایق جون مرسی از راهنماییت دختر من هنوز دندون نداره البته لثه هاش خیلی درد میکنه وآب میاد ازدهنش راستی شما قطره آهن نگین جون رو چطوری میدی؟ فرناز رو هرطوری میدم بالا میاره میکشه منو بااینکه ایرون ویت میدم اما باز دوست نداره .آدرس کتاب فروشی رو باید پیدا کنم نمی دونم کجای اصفهان شعبه داره. شمالی ها رو خیلی دوست دارم چون فوق العاده مهربون هستند . مراقب خودت ودختر نازت باش عزیزم .
مهربانی تضمین لحظه هاست . برای مهربانیت جوابی جز دوست داشتنت ندارم .
سلام
از کتاب همه کودکان تیزهوشند اگر ... ادرس زیر را پیدا کردم.
فروشگاه اصفهان کودک(چهارراه توحید. نظز شرقی. بازار مریم. طبقه همکف . تلفن 6282536 )
فروشگاه همگام با کودک ( شیخ صدوق جنوبی ( برج ) . بازار مغان ).
من هم با نگین سر دارو دادن مکافات دارم. برای دندونش هم که دکتر ایپو پروفن داده بود با چه مکافاتی بهش می دادم . تازه نصفش رو هم نمی خوره. این فسقلی ها از دور بوی دارو را تشخیص می دن. نگینم قطره ا.د را خوب می خوره . دهنش رو خودش باز می کنه ولی قطره اهن منم گرفتارم.
2805
سلام به همه دوستهای جدید فروردینی افلیا شقایق فریده نسترن لطف کنید بیایید کلوب متولدین فروردین 88 اونجا برای سپیده ( زهراگل ) ایمیل بزنید تا شما را به کلوب خصوصی فروردین دعوت کنه اونجا همیشه شلوغه حتما بیایید دوستهای خوبی پیدا می کنید
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=179
با اجازه سپیده جون
توی اون کلوب عمومی که برید تاریخ 11-9-1388 سپیده ایمیلش را گذاشته باید شماره تلفنتون را براش ایمیل کنید تا باهاتون تماس بگیره و دعوتتون کنه
farshijalali_spd@yahoo.com اگه نشد به این آدرس sfarshi@ymail.com
راستی حتما یک پست هم اونجا بگذارید
سلام به همه مامان های فروردینی نی نی من هم 29 فروردین به دنیا امد اسمش هم پارسا ست اگه دوست داشتید وب لاگش رو ببینیدhttp://www.parsatala.blogfa.com/ اینم آدرسش است راستی هر کس سی دی های اموزشی برای این سن خریده لطف کنه به من هم اسمش رو بگه ممنون می شم
چرا نی نی سایت این جوری شده
من چند روزه تلاش میکنم برم توی کلوب فروردینیها ولی نمیشه اومدم اینجا گفتم شاید بچه های کلوب هم باشن ولی مثل اینکه خبری نیست

دلم برای همه مامانها و نی نیها تنگ شده امیدوارم سال خوبی را شروع کرده باشین
2810