2777
2789

دو نفر همو دوست دارن

اما از نظر فرهنگی و عقیدتی زیاد به هم نمیخورن

ولی همو خیلی دوست دارن. یه سال باهم بودن کلی خاطره خوب حرفای خوب ابراز علاقه و همه چی...تو همه چی باهم خوبن بجز همین اختلاف فرهنگی و عقیدتی کوچیک البته،

نه خیلی بزرگ. اختلافات کوچیک اما خیلی مهم!

عاشق همن ولی بخاطر همون اختلافای فرهنگی و اعتقادی نمیتونن باهم زندگی کنن. اگرم بخوان زندگی کنن دلشون باهم صاف نیست

اینجا کدومش سخت تره؟ طلاق و چشم بستن رو اون همه خاطره و علاقه؟ 

یا موندن و ساختن با اختلافایی که هیچ موقع حل نمیشه؟

شما بودین طلاقو انتخاب میکردین یا موندن و؟

چرا؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه واقعا همو دوست داشته باشید باید با همه کم و کاستی های طرف مقابل ساخت خوب اعتقاداتتون چه ربطی به هم داره و در چه حدی مشکل ایجاد میکنه.طلاق چیه اولین راه به ذهنتون رسیده همه راه ها رو امتحان کنید بعد تصمیم بگیرید

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

حاریمو برادرشوهرم...

جاریم مذهبی و وطن پرستو رهبر دوست دو اتیشه 

برادرشوهرم بی دین و ایمان و کافر و اهل شاه و شاهنشاهی

زندگیشون بارها به طلاق کشید

الانم دارن میجنگن باهم همچنان

میموندم

ادم نباید سر هرچیزی بحث کنه ی سری عقاید و طرز فکرا مال خوده آدمه فقط راز موفقیت مردم سوئیسم همینه تفاوت هارو میپذیرن و جار نمیزنن

بعدم اگه دونفر لنگه ی هم باشن از همه لحاظ زندگی یکنواخت میشه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ما همدیگه رو به شدت دوست داریم و همسرم به شدت اخلاق نداره و من به شدت تا اخر عمرم رهاش نمیکنم😂😂😂

بی شوخی اگه عاشقش نبودم جدا میشدم ولی فکرنبودش دیوونم میکنه

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
دو نفر ک همو دوسداشته باشن هیجوقت تحت هیچ شرایطی جدا نمیشن میمونن همو درست میکنن

اخه عشق اصلا واسه یه زندگی خوب کافی نیست

بعضی وقتا همین اختلافا همون عشقم به مرور زمان کمرنگ میکنه:)

من از همین میترسم

الان احساساتی ام میگم نمیتونم پا رو عااقم بزارم

اما تو جریان زندگی وقتی احساساتم نرمال شه و اختلافا سرجاشون باشه همینا کم کم همون عشقو کم میکنه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤