2777
2789
عنوان

خانما منم میخوام داستان رابطه ام رو بگم بلکه یه ذره خالی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 52 پست

بعد یه اقایی میاد توی پی وی که اره دیدی دختره فلان جور بود 

منم انداخت بیرون 

و منم شروع کردم دفاع از خودم و خلاصه گرم گرفتیم و اینا

که گفت یه کمک میخواد ازم 

اینکه عاشق یه دختر شده بزرگتر از خودش که دختره هم شرایط ازدواج نداشت و نمیشد 

اما گفت نمیتونم از رابطه بیام بیرون 

چیکار کنم

برای هر که جواب بده تو پست هام صلوات میفرستم 🕊😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از سر سرگرمی اینا شروع کردم کمک کردن و حرف زدن همیشگی شاید هر تایمی و هر موقعی 

از موقع امتحان و شب و روز و سرکلاس 

شبا گریه میکردیم باهم 

اما دختره دنبال کاراش بود و دیر به دیر بهش جواب میداد و عصبی میشد 

خیلی میزد به سرش 

بعد یه مدت گفت من دنبال ازدواجم اما من هی بهانه میاوردم اما دلمم یه جورایی هم بود هم نه

بفرمایید موز😶

خابی با این کاراش چقد معروف شدا!!😶😎🧐🧐🧐

خیلی اعصاب خورد کن بود با اون دستاش🤕🤕🤕🙌🏻🙌🏻🙌🏻

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   

یه مدت حرف نزدیم 

که باز خودش اومد و از خودش گفت و توضیح داد 

راستش حرفاش تا حدودی مجابم میکرد 

ولی هنوز اون دختره بود و نمیتونست رهاش کنه منم شدم از یه طرف 

خلاصه دختره عید نوروز کامل بست خطشو و رفت که رفت 

و گفت به من که تو باعث شدی 

که اون رفت

من واقعا عین یه ادمی بودم که هی یه مدت تو بهشت میرفتم یه مدت جهنم 

خلاصش اینو بگم که میرفتم که پای رابطه وایسم اما یه حرف یا یه کاری یهو منصرفم میکرد ولی باز دلمم گیرکرده بود

یه مدت حرف نزدیم  که باز خودش اومد و از خودش گفت و توضیح داد  راستش حرفاش تا حدودی مجابم ...

چه ربطی به تو داشت؟🧐🧐🧐

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم