2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی بدون دارو

| مشاهده متن کامل بحث + 7535 بازدید | 68 پست
دروغم چیه خواهر!! نه سالشه.الان سومین شربتو داره تموم میکنه آخه تا سه ماه باید بهش بدم.تمرکزش اینقد ...

دختر منم ۷ سالشه خیلی تحرک داره بدو بدو دوچرخه سواری.خیلی هم شلخته است. درس خوندن خیلی سختشه یعنی بیش فعاله؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=211716943]میشه ارتباط ش رو بگید؟ [/QUOT

ربطش موقع تولد طبیعی فشاری که به بدنشون وارد میشه تا به دنیا بیان  .درست ننیتونم توضیح بوم دقیق ولی حتی ریه هاشون هم سالمتره بچه های زایمان طبیعی.مثه چی پشیمونم چرا طبیعی زایمان نکردم😫

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰

عزیزم نمیخوام ناامید ت کنم ولی بیشفعالی درمان نداره و فقط باید کنترلش کرد اینو مادری میگه که یک بچه بیشفعال پنج ساله داره و همه راههای گفتار درمانی کاردرمانی روانشناس مشاور و روانپزشک رو رفته

عزیزم نمیخوام ناامید ت کنم ولی بیشفعالی درمان نداره و فقط باید کنترلش کرد اینو مادری میگه که یک بچه ...

بچه ی شما چه نوع بیش فعالی داره؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
عکس شربتش رو میذاری؟

بلد نیستم عکس ارسال کنم 😐

برو عطاری گلم بگو شربت آنتی سودا میخام شربت باشه نه قرصش .بسته به شرکتش رنگ جلدش فرق میکنه از من سبز رنگه جلدش

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
من طبیعی بوده زایمانم

گفتم نود درصد سزاریانیا.خوب ده درصد طبیعیا هم ممکنه سودایی بشن بچه هاشون

دختر منم ۷ سالشه خیلی تحرک داره بدو بدو دوچرخه سواری.خیلی هم شلخته است. درس خوندن خیلی سختشه یعنی بی ...

ازش بپرس حس و حالش چیه که اینقد ورجه وورجه میکنه.اگه مشکل از جسمش بگه مثلا کف پاهام یه جوریه یا تو سرم همش فکره صداست یا هر چیزی که بنظرت طبیعی نیست برا سنش نشونه سوداست

پسرم منم همینطور ولی دو تاروانپزشک تشخیصبیش فعالی دادن پسر من سه سال و چهار ماهه است پسر شما چند سال ...

برا منم ۵سالش

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
ازش بپرس حس و حالش چیه که اینقد ورجه وورجه میکنه.اگه مشکل از جسمش بگه مثلا کف پاهام یه جوریه یا تو س ...

خیلی میخنده و همش تو فکرای مختلف میگه یه چچیزی اومد تو ذهنم

ازش بپرس حس و حالش چیه که اینقد ورجه وورجه میکنه.اگه مشکل از جسمش بگه مثلا کف پاهام یه جوریه یا تو س ...

پسر منم مشکل شنوایی وچیزی نداره تو جمع هم بزرگ شده بعضی وقتا میگه کم حرف بزنید سرم رف میتونه نشانه سوداباشه

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘