برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
سلام بچه هامنم همین اشتباهو داشتم خیلی مواظب باشین اصلن اتفاق خوبی نیست.پسرم ۱۸ ماهه بود و آنفولانزا گرفته بود شیاف دیکلو ۱۰۰ به جای استام زدم بهش و ۶ ساعت بعد فهمیدم.بردیم بیمارستان به خاطر تب بستریش کردن.دکترش میگفت دوز مصرفی ۳ونیم برابر میزان عادیه.وممکنه برای کبد یا کلیه ش مشکل پیش بیاره.خداروشکر بعد از ۳ روز تست خون مخصوص کبد و کلیه گرفتیم نرمال بود. که دکتر گفت خدا رحم کرده که طوریش نشده.
سلام بچه هامنم همین اشتباهو داشتم خیلی مواظب باشین اصلن اتفاق خوبی نیست.پسرم ۱۸ ماهه بود و آنفولانزا ...
عزیزم خداروشکر خطر رفع شده
ایشالله همیشه سلامت باشه
برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم می دونم خیلی گذشته اما برای بچه شما مشکلی پیش نیومد ؟ من هم دیشب همین اشتباه رو کردم اومدیم آ ...
عزیزم ببخشید من پیامتون رو دیر دیدم امیدوارم حال پسرتون خوب باشه البته خطری هم نداره پسر من بلافاصله بعد شیاف تبش قطع شد و حالش کامل خوب شد