2777
2789
عنوان

اش ابغوره

185 بازدید | 17 پست

رژیم اش ابغوره کسی گرفته تاحالا؟

کم کردین؟چقدر کم کردین؟برگشت وزنتون؟

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این رژیم ها به سرعت وزن کم‌میشه و با دوبرابر سرعت وزن زیاد میشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
تو این رژیم ها به سرعت وزن کم‌میشه و با دوبرابر سرعت وزن زیاد میشه

گرفتین ؟

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩
گرفتین ؟

زنداداشم گرفت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
زنداداشم گرفت

پس چکار کنم بخدا دارم دیوونه میشم نمیتونم کم بخورم ولی میتونم نخورم 

پس چکار کنم بخدا دارم دیوونه میشم نمیتونم کم بخورم ولی میتونم نخورم 

چاره لاغری رژیم و پیاده رویه، همین

چاره لاغری رژیم و پیاده رویه، همین

زنداداشتون چقدر کم کرد چقدر برگشت 

زیاد غذا میخورد

زنداداشتون چقدر کم کرد چقدر برگشت  زیاد غذا میخورد

نه طفلک پرخور نیس

تحرکش کمه

۵ کیلو فک کنم کم شد ۸ کیلو برگشت 😐

نه طفلک پرخور نیس تحرکش کمه ۵ کیلو فک کنم کم شد ۸ کیلو برگشت 😐

تایپک اخرتون رو خوندم افرین به ارادتون 

منم پارسال با پیاده رویی تو دوماه ۲کیلو کم کردم 

و تو تابستان هم ۲کیلو ۷۰ام باید ۷ کیلو کم کنم

تایپک اخرتون رو خوندم افرین به ارادتون  منم پارسال با پیاده رویی تو دوماه ۲کیلو کم کردم  ...

فدات شم 🤗 چیزی نیس زود کم میکنی گلم