2777
2789
عنوان

متولدین تیرماه نودویک

| مشاهده متن کامل بحث + 5594 بازدید | 68 پست
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=189820
شیردوش برقی مدلا راهی برای ازدیاد شیر شما
یک کشور درست کنند برای بچه‌ها، بچه‌های فلسطین، اسرائیل، سومالی و ...، بچه‌های آدم‌های معتاد، وحشی، روانی و ...، بچه‎‌های گرسنه، بچه‌های تنها، بچه‌های کار... . بعد هی همدیگر را تحریم کنند، برای هم خط و نشان بکشند، بیگناهان را زندانی کنند، بمب روی سر هم بریزند، مین روی زمین بکارند... .
کاشکی بشر اجاقش کور می‌شد.

* فریدون مشیری
سمیه جونم خیلی هم شلوغ نشه بهتر ولی کاش لااقل اونایی که اطلاعاتشونو دادن سر بزنن!!!
به نظرمنم تاپیک بهتره.
من خوبم. نی نی خوبه. روز به روز داره بزرگتر میشه. دور شکمم شده 85!!!! :دی!
دیروز رفتم تو 6ماه.
آنومالی اسکن هم شدم و همه چی خوب بود. نی نی انگشتشو میخورد....از حالا!!!!
شما چطورایی؟؟ خوب خوب شدی؟ نی نیت درچه وضعیه؟ راستی اسم انتخاب کردی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام...خوبین؟
منم دوشنبه رفتم سونو و همه چی خوب بود خداروشکر و هفته 23 بودم و گفت نی نی پسره
خیلی تکوناش زیاد شده قربونش برم....
دیروز هم رفتیم براش خرید رو شروع کردیم (:
راستی اسم نی نی ما هم حسام شد..
توی 5 ماه 7 کیلو زیاد شده بودم گریههههههههه
سلام خوشحالم که یکی دونفر اومدن نوشتند
داشتم کم کم به انفجار تاپیک می اندیشیدم .
درگیر خونه تکونیم شدید.
میام
یک صبحدم ز گلستان گذشته ای
شبنم هنوز بر رخ گل آب میزند
سلام ب همگی خوبین ؟؟؟؟؟
منم مامان تیر ماهی هستم
سال نو مبارک
امیدوارم ک هممون ب سلامتی فارغ بشیم و نینی هامون رو صحیح و سالم بغل بگیریم .
بوووس

اکرم(سوفیا مستعار) / 23 / دیپلم / خانه دار / بهشهر / 1 آبان / 24 تیر سزارین / سایدا / نی نی اول / بیمارستان مهر / حسینیان

اسم/سن/تحصیلات/شغل/سال ازدواج؟/شهر/آخرین پریود/تاریخ زایمان/جنسیت/اسم نینی/نی نی چندمته؟/بیمارستان /دکتر/

بامبو/22/کاردانی/مرداد 89/خانه دار/مشهد/16 مهر/23 تیر/پسر/حسام/نی نی اول/بنت الهدی/دکترشادیان

سمیه/30/کارشناسی/84/کارمند/تهران/؟/؟/دختر/؟/نی نی دوم(اولی هم دختر)/دکتر صالح

نینا/24/کارشناسی معماری/تیر89/خانه دار/کرمان/23 مهر/31 تیر/؟/؟/نی نی اول/بیمارستان ارجمند/دکتر طیبی

فرزان/29/کارشناسی ارشد/کارمند/فروردین 1389/تهران/16 مهر/23 تیر/نمیدونم هنوز/رها یا رهام/نی نی اول/بیمارستان پاسارگاد/ دکتر اخوان طبیب

سارا/32 سال/کارشناسی مدیریت بحران/کارمند اداره برق /1387/تهران/17مهر/24 تیر/دختر/مانلی/نی نی اول/بیمارستان عرفان/دکتر مرجان محبوبی

المیرا/29 ساله/لیسانس/سیستم آنالیست/اردیبهشت 88/تهران/5 مهر/12 تیر/پسر/ارشیا/نی نی اول/ بیمارستان لاله/دکتر حقیقی

نیلی/28/مهندسی ژنتیک/کارمند/84/ساری/13مهر/دختر/احتمالا مهتا/اول/بیمارستان شفا ساری/دکتر زینب نظری

نرگس مامان کوروش/26/کارشناسی/خانه دار/87/مشهد/7مهر/ 14 تیر (به دلیل سزارین جلوتر میشه احتمالا/پسر/داریوش/نی نی دوم اولی هم پسره/بیمارستان مهر/دکتر جعفریان

مریم(ملودی)/24/مهندسی صنایع غذایی /خانه دار/88/تهران/11مهر/18تیر/دخمل/آدرینا/نینی اول/قمر بنی هاشم/دکتر قاسمی

آیلار/28ساله/کارشناسی ارشد نرم افزار/کارمند دولت/سال ازدواج 87/تهران/؟/حوالی 26تیر91/پسر/پارسا/نینی اول/بیمارستان پیامبران/خانم دکتر مهشید مریدی

اکرم(سوفیا مستعار) / 23 / دیپلم / خانه دار / بهشهر / 1 آبان / 24 تیر سزارین / سایدا / نی نی اول / بیمارستان مهر / خانم دکتر اعظم حسینیان
اسم/سن/تحصیلات/شغل/سال ازدواج؟/شهر/آخرین پریود/تاریخ زایمان/جنسیت/اسم نینی/نی نی چندمته؟/بیمارستان /دکتر/

سلام .......روزتون به خیر

بهار*30*لیسانس*کارمند*1386*کرمان*هشتم مهر*پانزدهم تیر*پسر*آروین*نی نی اول*ارجمند*میرزایی

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام خانوما هم میتونین سفارش بدین براتون بفرستم ویا اگرهم خواستین میتونین بیاین از نزدیک خرید کنین همه اجناس نو هستند نبودم بهم اس ام اس بزنین09194250049
کالسکه دو قلو. فرش .اغوشی نو . لباس نو .خورده ریز .عروسک . ال سی دی و چمدان و......
http://hedieh4.blogfa.com/

عاطفه/ 30 / کارشناس طراحی لباس/ فعلا خانه دار / 82 / تهران / خیلی وقت پیش!!! / 20 تیر / پسر / حسین / اول / خاتم الانبیاء / دکتر اشرف معینی

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *

بامبو/22/کاردانی/مرداد 89/خانه دار/مشهد/16 مهر/23 تیر/پسر/حسام/نی نی اول/بنت الهدی/دکترشادیان

سمیه/30/کارشناسی/84/کارمند/تهران/؟/؟/دختر/؟/نی نی دوم(اولی هم دختر)/دکتر صالح

نینا/24/کارشناسی معماری/تیر89/خانه دار/کرمان/23 مهر/31 تیر/؟/؟/نی نی اول/بیمارستان ارجمند/دکتر طیبی

فرزان/29/کارشناسی ارشد/کارمند/فروردین 1389/تهران/16 مهر/23 تیر/نمیدونم هنوز/رها یا رهام/نی نی اول/بیمارستان پاسارگاد/ دکتر اخوان طبیب

سارا/32 سال/کارشناسی مدیریت بحران/کارمند اداره برق /1387/تهران/17مهر/24 تیر/دختر/مانلی/نی نی اول/بیمارستان عرفان/دکتر مرجان محبوبی

المیرا/29 ساله/لیسانس/سیستم آنالیست/اردیبهشت 88/تهران/5 مهر/12 تیر/پسر/ارشیا/نی نی اول/ بیمارستان لاله/دکتر حقیقی

نیلی/28/مهندسی ژنتیک/کارمند/84/ساری/13مهر/دختر/احتمالا مهتا/اول/بیمارستان شفا ساری/دکتر زینب نظری

نرگس مامان کوروش/26/کارشناسی/خانه دار/87/مشهد/7مهر/ 14 تیر (به دلیل سزارین جلوتر میشه احتمالا/پسر/داریوش/نی نی دوم اولی هم پسره/بیمارستان مهر/دکتر جعفریان

مریم(ملودی)/24/مهندسی صنایع غذایی /خانه دار/88/تهران/11مهر/18تیر/دخمل/آدرینا/نینی اول/قمر بنی هاشم/دکتر قاسمی

آیلار/28ساله/کارشناسی ارشد نرم افزار/کارمند دولت/سال ازدواج 87/تهران/؟/حوالی 26تیر91/پسر/پارسا/نینی اول/بیمارستان پیامبران/خانم دکتر مهشید مریدی

اکرم(سوفیا مستعار) / 23 / دیپلم / خانه دار / بهشهر / 1 آبان / 24 تیر سزارین / سایدا / نی نی اول / بیمارستان مهر / خانم دکتر اعظم حسینیان

بهار / 30 / لیسانس / کارمند / 1386 / کرمان / هشتم مهر / پانزدهم تیر / پسر / آروین / نی نی اول / ارجمند / میرزایی

آزاده /32 / لیسانس / کارمند / 84/ تهران /17مهر /23 تیر/ دختر/ احتمالا نوا / اول / عرفان /صفار زاده/

عاطفه/ 30 / کارشناس طراحی لباس/ فعلا خانه دار / 82 / تهران / خیلی وقت پیش!!! / 20 تیر / پسر / حسین / اول / خاتم الانبیاء / دکتر اشرف معینی
2810