2777
2789
عنوان

صندلی ماشین برای بچه

1707 بازدید | 11 پست
سلام
نظر مادرهای گل راجع به صندلی ماشین چیه برا بچه ها خوبه ؟ اصلا بچه تو اون میشینه یا نه ؟ کسی استفاده کرده نظرتون چیه؟ ممنون
فاصله تان را با آدمها حفظ کنید !

از یک جایی به بعد ،

آدمها تاوان دوری آرزوهایشان را

از نزدیکی شما می گیرند....
اگه همه جا با ماشین میری عالیه بجای کالسکه صندلی ماشین بگیر البته از اول بذارش اون تو که عادت کنه هینگیر بغلت یهو 6 ماهگی بندازیش اون تو اینطوری اصلا نمیشینه
@2bare_man

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من قلو دارم و من هم شک داشتم که بچه اصلا میشینه یا نه اما گرفتم.خداروشکر از همون دفه اول دوست داشتن و همیشه تو صندلی ماشینشون میشینن البته دفعات اول ،اول تو ماشین موزیک شاد میذاشتیم که حواسشون پرت بشه و دوست داشته باشن.اصلا بدون صندلی نمیشه رفت بیرون.چندبار یکیشونو تو بقل گرفتیم خیلی سخت بود چون خوایش میگرفت راحت نبود.رو صندلی راحت میگیرن میخابن
خدای مهربون...
خواهش می کنم
خواهش می کنم بابای عزیزمو شفا بده....
منم راضی ام خودپسرم تا می ریم تو ماشین می ره تو صندلیش می شینه . خدای نکرده به عواقبش می ارزه .
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
وای این هم سوال داره. حتا اگه بچه نق هم بزنه باید گذاشتش تو صندلی. میدونین چقدر خطرناکه خدایی نکرده یه ترمز محکم راننده بکنه بچه ممکنه از دستتون ول شه تو شیشه تصادف که جای خودش رو داره. من ایران نیستم اینجا اگه صندلی بچه رو نبرین بیمارستان اصلآ بچه رو بهتون تحویل نمیدن در ضمن اگه پلیس تو خیابون ببینه بچه تو صندلی ماشین نیست بچه رو همون لحظه ازتون میگیره بعد باید برین دادگاه ثابت کنین لیاقت پدر مادر بودن دارین چون جون بچتون رو تو خطر انداختین واقعا تعجب میکنم اینقدر همه میان این سوال رو میپرسن
من از اول گذاشتم. تا زمانیکه کریرش اجازه داد تو کریر بود و از اون به بعد هم گذاشتم تو صندلی. یکی دوبا ر بدقلقی کرد ، دور و بر یکسالگیش ، ولی اصلا اهمیت ندادیم و الان هم خودش سریع میره میشینه تو صندلیش. اگه کوتاه بیایید نمیشینه. حتما بگیرید.
مامان رادین
من که بدون صندلی ماشین مردم
دخترم رو از اول عادت دادم حالا هم راحت میشینه و بیرون رو نگاه میکنه مسیر هم طولانی باشه تخت میگیره میخوابه
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم