2777
2789
عنوان

سیب زمینی رستورانی😍🤤🥔+عکس

334 بازدید | 11 پست

اینممممم از این ویدیو راحتمون😍😍😋مثل رستورانا برای خودتون سیب زمینی سرخ کنید و لذت ببرید

روش های زیادی برای سیب زمینی رستورانی وجود داره انا این رسپی بنظرم بهترینشه 🙂🛫🏖

بریم که ویدیوشو ببینیم و لطفا لایک ویدیو و فالو کانال یادتون نرهههه

ویدیو⚡:https://aparat.com/v/h8odT

+روی ویدیو نگه دارید تا آبی شه بعد گزینه باز کردن رو بزنید

+یا اگر نشد برید داخل گوگل سرچ کنید:(آپارات کوکینگ با نازنین)

وقتی کانالم اومد اولین ویدیو رو تمشا کنید🙂😊❤

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
وای من اینجوری خیلی دوست دارم😍

قربونت ...خیلی عالی میشه🥰💃

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چقدر شما هنرمندی فکر میکنم سنتونم کم  باشه درسته؟چند سالته؟😍😍❤

مرسی🥰❤

۱۷ سالمه و عاشق اشپزی کردنمممم😁

خدا حفظت کنه گلم منم همینطور آشپزی رو خیلی دوست دارم منم ۱۹ سالمه😍❤

همچنین خیلی ممنون

ایشالا جفتمون به هر چی میخواییم برسیم کلیم غذاهای خوشمزه درست کنیم🤤🥔🍓

@**شاهدخت**    

@بیشونفرایز     @helenaمامان