2777
2789
میبینم که سه تایی هجوم آوردیم اینور      

دقیقا

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا حرکت شما خجالت اوره یه سوال پرسیده مام نوجون بودیم چقد تو این مسایل سوال داشتیم و رومون نمیشد بپرسیم اگرم متوجه باشین تا جیزیو حستجو میکنی چندتا نتیجه نی نی سایت هن میاره این خانومم نگاه کنین تعدا پستاش صفره....

اتفاقا جای شماها نیست که انقد حرکتتون زنندس!!

جواب شمام عزیزم بعد بلوغ یه رشد جهش داری خدود پنج شیش سانت باید روی تغذیت کار کنی و ورزش کنی

بنظر من باید بری دکتر متخصص غدد که مربوط به قد هست با یسری داروها بلوغ رو به تاخیر میندازه و مکمل هایی میده که باعث رشد قدت میشه

توام ک اومدی اینم ک هست همه جا سه تایی میرسیم😂😂

منو تو که یک روحیم در دو بدن

حالا آجی بزرگه هم داره اضافه میشه میشیم یک روح در سه بدن  

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
منو تو که یک روحیم در دو بدن حالا آجی بزرگه هم داره اضافه میشه میشیم یک روح در سه بدن    

همین 😂😂

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
دانلود نمک پاش

با دوستم بودم گلم😂😂

ما اینجا ۸ نفریم تو یک جسم    

داری اشتباه میگی😂